Transfo Zwevegem

Avontuurlijk sporten

Sport & ontspanning

Bij het Kanaal Bossuit-Kortrijk, in Zwevegem, staat al honderd jaar een elektriciteitscentrale. Vandaag is die gerenoveerd tot Transfo en ingericht voor avonturiers, jong en oud. Die kunnen zich uitleven bij een deathride, op het touwenparcours .... Natuursportorganisatie Oenanthe helpt je bij het plannen van je namiddag vol avontuur. Er staat hier zelfs een heuse duiktank.

Dolle pret beleef je ook in het provinciaal sport- en natuurcentrum De Gavers op de grens van Harelbeke en Deerlijk. Wandelen, fietsen, spelen, zeilen, kajakken, klimmen op een hoogteparcours ... Het aanbod voor groepen is nog ruimer: een teambuildingspiste, hindernissenparcours, klimmuur, deathride, speleobox … Een droom voor avontuurlijke, sportieve zielen!

De website Je Wildste Westen bundelt het volledige overzicht aan avontuurlijke sporten in de kanaalregio. Je kan kiezen tussen een van de vaste arrangementen of zelf jouw eigen dagprogramma samenstellen.

Proef op zondag 23 april 2017 van korte avonturensessies op 4 locaties tijdens 'Je Wildste Dag'. De Gavers (Harelbeke-Deerlijk), Transfo (Zwevegem), Avanco Adventure (Aalbeke) en Blueberry Hill Adventure (Kortrijk) zetten hun deuren open om jou te ontvangen voor een portie fun en adrenaline. Vergeet niet om in te schrijven voor 17 april!