Domien Plovier

Lekker Roodbruin - chef Domien

‘t Rusteel ligt in het hart van de regio waar de Vlaams roodbruine bieren hun oorsprong vinden. Bieren zijn dan ook heilig in ‘t Rusteel. In de brouwerij Het Gulden Spoor brouwen ze hun bieren, in het restaurant kan je ze proeven en er vooral van genieten. 

‘t Rusteel startte in 1983 als herberg en is intussen uitgegroeid tot een waar belevingscentrum waarbij unieke bieren centraal staan. Chef Domien staat in voor het lekkere eten en verrassende food pairing in de bistro. Educatief degusteren kan je in de eigen brouwerij Het Gulden Spoor. 

Lekker Roodbruin - gerecht Domien

Voor het project "Lekker Roodbruin" creëerde chef Domien een gerechtje van toast van versgebakken VanderGhinste roodbruin brood, op vel gebakken snoekbaars, crème van rode biet, luchtige mousseline met Cuvée des Jacobins, kalfsjus reductie met VanderGhinste roodbruin.

Wie graag dit gerechtje en/of de andere creaties van Domien wil proeven, kan terecht in 't Rusteel in Gullegem.

Heulestraat 168, 8560 Gullegem (Wevelgem)
+32 (0)56 35 65 64
rusteel@telenet.be 
www.rusteel.be