Els Van Braeckel

Lekker Roodbruin - chef Els

Vijf jaar geleden renoveerden eigenaars Bruno en Marleen een oud pakhuis in Deinze tot de smaakvolle Brasserie BrunO. Het terras langs de kade van het St-Poppoplein en het tuinterras staan bij goed weer altijd garant voor een vleugje vakantiegevoel. Binnen werd gekozen voor een warme, huiselijke sfeer. De stemmige zithoeken en doordachte indeling lenen zich perfect voor een gezellig onderonsje. Chef Els zorgt zowel 's middags als 's avonds voor een verzorgde, pretentieloze keuken met overheerlijke klassiekers. Bovendien is Brasserie BrunO is de uitgelezen stek voor een stevig streekbiertje, gin of koffie. 

Lekker Roodbruin - gerecht Els

Voor het project "Lekker Roodbruin" creëerde chef Els een gerechtje van roomijs met noordkrieken en Petrus Aged Red, witte chocolademousse, schilfers van roze meringue, maraschino kersen, granaatappelpitten en vanillesaus.

Wie graag dit gerechtje en/of de andere creaties van Els wil proeven, kan terecht in Brasserie BrunO in Deinze.

Kalkhofstraat 4, 9800 Deinze
+32 (0)9 386 03 43
www.brasseriebruno.be