Nico Saveyn

Lekker Roodbruin - chef Nico

2 Dine-Events verzorgt het culinaire aspect van jouw bedrijfsreceptie tot op maat samengestelde events. Creative chef Nico Saveyn zorgt voor verassende smaakcombinaties en originele bereidingen. Zaalverantwoordelijke Michael De Muer vult zijn vennoot aan met het vlekkeloos uitwerken van alle bedrijfsevents.

Dit alles op de unieke locatie “Claerhout communicatiecampus” aan de R4 in Gent met  tal van schitterende ruimtes voor allerlei events. Alles wordt gedaan met passie, eerbied voor het vak en producten en op een hippe manier, die de grijze zone in de zakenwereld even doet vergeten. 

Lekker Roodbruin - gerecht Nico

Voor het project "Lekker Roodbruin" creëerde chef Nico een gerechtje van kalfsschouder op lage temperatuur gegaard in en gelakt met Rodenbach Vintage, krokantje van verse mout, zoute caramel, crunch van gerookte amandelen en goudpoeder, crème van oude mimolette kaas, spruit blaadjes en crème van spruit en spek. 

Hierbij hoort een side-dish van kalfswang en espuma van pastinaak. 

Wie graag dit gerechtje en/of de andere creaties van Nico wil proeven, kan terecht bij 2-Dine Events in Gent.

Sint-Denijslaan 489, 9000 Gent
+32 (0)474 40 22 42
info@2dine.be 
www.2dine.be