Sébastien Ververken

Lekker Roodbruin - chef Sébastien

Chef Sébastien en zijn echtgenote runnen samen hun eigen restaurant in de kleine landelijke villa
VOL-VER in Marke. Het interieur met de rustieke houten balken werd behouden en opgefrist. De Black & White decoratie zorgt voor een gezellige huiselijke sfeer en de open haard geeft een warmtegevoel in de winterperiode.

Sébastien deed heel wat ervaring op bij talrijke gastronomische zaken in België en het buitenland. In zijn open keuken bereidt hij vertrouwde klassiekers met een creatieve, verfijnde twist. Zijn kooktalenten werden dit jaar bekroond met een eerste Michelin ster.

Lekker Roodbruin - gerecht chef Sébastien

Voor het project "Lekker Roodbruin" creëerde chef Sébastien een gerechtje met Brasvarbuik in Rodenbach Vintage, gegrilde Sint-Jakobsschelp, grondwitloof, gele en rode biet, laquage bier, peterselie poeder en gepofte gerst.

Wie graag dit gerechtje en/of de andere creaties van Sébastien wil proeven, kan terecht in restaurant
Vol-Ver in Marke.

Watervalstraat 23, 8510 Marke (Kortrijk)
+32 (0)56 49 85 92
info@vol-ver.be
www.vol-ver.be