Thomas Dejonckheere

Lekker Roodbruin - chef Thomas

Al vijf generaties lang verwelkomen de Hoornaerts hun gasten thuis. Een nieuwe generatie verwelkomt je graag. Broers Stijn en Bart staan aan het roer van de vernieuwde zaak. Bart, die voorheen in een 2-sterrenzaak werkte, zorgt voor de verfijnde gastronomie samen met z'n team en souschef Thomas.

In de compleet vernieuwde feestruimtes, met warme materialen vormgegeven in hedendaagse interieur, vind je het uitgelezen kader voor een feest op jouw maat. Van babyborrel tot communiefeest, van huwelijk tot jubileum of voor een feestelijk treffen met je familie, vrienden of vereniging. 

Lekker Roodbruin - gerecht Thomas

Voor het project "Lekker Roodbruin" creëerde chef Thomas een gerechtje met filet pur van Rubia Gallega, crème van schorseneren met manchego, trompet de la mort, chutney van rode biet met Vichtenaar, polenta en geschaafde walnoot met gedroogd rundsvlees.

Hierbij hoort een side-dish van ossestaart in VanderGhinste roodbruin, krokante ui, chutney van rode biet met Vichtenaar en chips van schorseneer. 

Wie graag dit gerechtje en/of de andere creaties van Thomas wil proeven, kan terecht in feestzaal 
Hoornaert in Kachtem.

Kachtemsplein 13, 8870 Kachtem (Izegem)
+32 (0)51 30 17 45
info@feestzaalhoornaert.be
www.feestzaalhoornaert.be