Toprestaurants

Toprestaurants

Eten & drinken

Met La Durée in Izegem die twee Michelinsterren draagt en een aantal restaurants met één Michelinster, namelijk Marcus (Deerlijk), Table d'Amis (Kortrijk), Vol-Ver (Kortrijk), Boury (Roeselare), Berto (Waregem) en Castor (Waregem), mogen we zonder overdrijven stellen dat de Leiestreek een gastronomische topregio is.
Hieronder vind je een lijst met toprestaurants die een score krijgen van minstens 13/20 in de Gault&Millau gids, gerangschikt per gemeente. * geeft het aantal sterren aan en de score tussen haakjes duidt op het aantal punten in de Gault Millau gids. Door op de naam van het restaurant te klikken, ga je naar diens website.
Ook kunststad Gent heeft trouwens een aantal toprestaurants.

Anzegem

't Moreelsgoed (15/20)

In het centrum van Tiegem bevindt zich de schitterende zaak 't Moreelsgoed. Aan de buitenkant oogt dit restaurant als een stijlvol herenhuis met een fraaie toren die dateert uit het eind van de 18de eeuw. Tom Loosveldt en Hilde Degezelle baten met liefde voor het vak 't Moreelsgoed uit. Het moderne en jonge interieur vormt een ideaal kader voor zowel een romantisch, zakelijk als gezinsvriendelijk onderonsje.
Westdorp 17, 8573 Tiegem
056 70 07 65 - info@moreelsgoed.be

Avelgem

De Gouden Klokke (14/20)

Restaurant De Gouden Klokke is gehuisvest in een prestigieuze hoeve. Het restaurant vormt een stijlvol kader waar je op alle vlakken wordt verwend. Eigenaars Thierry Vancoppenolle en Ann Hoste bieden een unieke combinatie van schoonheid en een verfijnde keuken aan. De Gouden Klokke in Waarmaarde is een echte smaakmaker met als motto klasse en kwaliteit.
Trappelstraat 25, 8581 Waarmaarde
055 38 85 60 - info@degoudenklokke.be

Deerlijk

Marcus* (15/20)

Chef Gilles joye en echtgenote Heike Dedecker laten je in een nieuw, gezellig en stijlvol ingericht restaurant genieten van een creatieve en innovatieve keuken. Chef Gilles kookt met grote aandacht voor lokale streekproducten en zuiderse, frisse toetsen. De chef laat je genieten van gekweekte kruiden en groenten uit eigen kas. Restaurant Marcus is reeds heel wat jaren een vaste waarde in de gastronomie, waarvan het grootste deel van de tijd bekroond met een Michelinster.
Kleine Klijtstraat 30, 8540 Deerlijk
056 77 37 37 - info@restaurantmarcus.be

Deinze

Au Bain Marie (13/20)

Idyllisch tafelen aan de oevers van de Leie. Met een schilderachtige achtergrond kan je genieten van lekkere seizoensgebonden gerechten die chef Marc en zijn team op het bord brengen.
Emiel Clauslaan 141, 9800 Deinze
09 222 48 65 - info@aubainmarie.be

Gasthof Halifax (13/20)

Zomers en winters, middagen en avonden, in Gasthof Halifax vergeet je de tijd. Of je nu gezellig tafelt op het verwarmde en deels overdekte buitenterras, met haar prachtig, romantisch vergezicht langs de boorden van de Leie, of je geniet binnen in het volledig vernieuwde, stijlvolle decor: op elk moment slagen eigenaars An & Vincent en hun team erin om hun gasten culinair te verwennen.
Emiel Clauslaan 143, 9800 Deinze
09 282 31 02 - info@gasthofhalifax.be

D'Hoeve (13/20)

In de keuken van D'Hoeve uit het streven naar kwaliteit zich zowel in het gebruik van specifieke produkten uit bepaalde streken - duif uit de Loire, Pauillac lamsvlees, kreeft uit de Oosterschelde, ... als in de seizoensgebonden odes aan versheid.
Leernsesteenweg 218, 9800 Sint-Martens-Leerne
09 282 48 89 - info@restaurantdhoeve.be

Izegem

La Durée** (16/20)

In tweesterrenrestaurant La Durée wordt sinds 2007 inventief en elegant gekookt. Wars van elke oppervlakkige culinaire Spielerei. Chef Angelo Rosseel houdt het bij een eerlijke keuken waarbij enkel voor de beste ingrediënten een hoofdrol is weggelegd.
Leenstraat 28, 8870 Izegem
051 31 00 31 - resto@laduree.be

Villared (14/20)

Sinds 2004 staan we garant voor een klassiek/evolutieve keuken. Streek- en seizoensgebonden producten worden bij ons hoog in het vaandel gedragen. Alles wordt in huis bereid volgens de regels van de kunst.
Leenstraat 51, 8870 Izegem
051 30 38 58 - info@villared.be

De Smaak (15/20)

In dit elegante herenhuis eet je bij de open keuken of in een afgescheiden zaal. Behalve als de zon schijnt, want dan lonkt het terras achteraan. Het restaurant is opgenomen in de Gault&Millau gids. Tel daar een knappe wijnkaart bij, en een meer dan hartelijk onthaal, en je kunt rekenen op een in alle opzichten aangename ervaring.
Gentsestraat 27, 8870 Izegem
051 32 14 75 - info@desmaak.be

La Durée

Kortrijk

Table d'Amis* (17/20)

Table d’Amis is een toprestaurant in het historische centrum van van Kortrijk. De mooiste culinaire herinneringen zijn deze uit onze jeugd, aan tafel met de familie, genietend van streekeigen tradities. Deze nostalgische smaken zijn voor iedereen anders en persoonlijk, maar hebben slechts één doel, je ‘thuis’ te laten voelen en in verrukking te brengen en dit genot te delen met familie of vrienden. Een keuken die danst tussen onze culinaire roots, herinneringen en verbeeldingskracht, gebaseerd op de mooiste producten van onze terroir.
Sint-Maartenskerkhof 8, 8500 Kortrijk
056 32 82 70 - info@tabledamis.be

Vol-Ver* (13/20)

Het was onze droom om de bagage dat we voor onze 30e levensjaar hebben opgedaan in talrijke gastronomische zaken in België en buitenland verder te kunnen verwezenlijken in een kleine eigen stek. Zo hebben we gekozen voor een kleine landelijke villa met tuinterras. Het interieur met de rustieke houten balken is behouden en opgefrist. Black en White decoratie zorgt toch voor een gezellige sfeer en de open haard geeft een warmtegevoel in de winterperiode. Een gedeeltelijk open keuken waar verfijnde bistrogerechten gecreëerd worden met dagverse producten. Een zakenlunch is voorzien alsook suggesties en à la carte aan betaalbare prijs. Deelnemer aan de actie 'Lekker Roodbruin - chef we dagen je uit'. De chef maakt hiervoor een menu met Vlaams roodbruin bier.
Watervalstraat 23, 8510 Marke
056 49 85 92 - info@vol-ver.be

Messeyne (14/20)

In Messeyne kan je tafelen in een elegant decor. Wij serveren er traditionele en moderne Franse gerechten op topniveau. Onze chef Klaas Lauwers werkt heel seizoensgebonden en behaalde 14/20 in de gastronomische gids Gault Millau. Bij prachtig weer kan je tevens op ons terras buiten genieten van het diner.
Groeningestraat 17, 8500 Kortrijk
056 21 21 66 - dompi.vandewalle@gmail.com

Oud Walle (14/20)

Oud Walle verhuisde naar een mooi herenhuis in het centrum van Kortrijk. Het decor is veranderd maar de essentie blijft:lekker tafelen in een ontspannen, gemoedelijke sfeer. Van een lichte, hedendaagse keuken, bereid met dagverse producten, maakt Oud Walle hun waarmerk en passie.
Koning Albertstraat 4, 8500 Kortrijk
056 22 65 53 - info@oudwalle.be

Taste and Colours (14/20)

Beleef het unieke restaurant concept waarbij je letterlijk in de keuken dineert en ziet wat de chef klaarmaakt. Wij noemen het zelf resto-boutique omwille van het huiselijke karakter en omdat je bij ons de producten die we zelf verwerken in onze gerechten kunt aankopen. We verwerken geen bedreigde vissoorten en serveren nooit foie gras. We gaan zoveel mogelijk op zoek naar lokale leveranciers. Ambacht en beperkte kweek van producten met een uitzonderlijke kwaliteit dragen we hoog in ons vaandel.
Groeningelaan 22, 8500 Kortrijk
056 40 40 40 - info@tasteandcolours.com

St. Christophe (13/20)

Bij St. Christophe wordt gekozen voor topkwaliteit over de hele lijn. De keuze van de ingrediënten bepaalt voor meer dan 50% het niveau van het eindproduct. We opteren voor de beste producten met een optimale bereidingswijze. Wie uit eten gaat, wil de aroma's en smaken immers ten volle kunnen appreciëren. Alles wordt ter plaatse bereid, van de tappas bij het aperitief, over de verschillende soorten brood tot de zoetigheden.
Minister Tacklaan 5, 8500 Kortrijk
056 20 03 37 - info@stchristophe.be

Va et Vient (14/20)

Chef Matthias Speybrouck werkt met een vast menu, geïnspireerd op het seizoen en volgens het marktaanbod. Zijn handelsmerk is een productkeuken met uitgepuurde gerechten. Of zoals hij het zelf verwoordt: 'ruw en verfijnd'.
Handboogstraat 20, 8500 Kortrijk
056 20 45 17 - info@vaetvient.be

Argendael (14/20)

Restaurant Argendael kiest resoluut voor sfeer en gezelligheid. Jonge dynamiek doch eerlijke keuken met dagverse producten waarin iedereen zijn gading zal in vinden.
Doornikserijksweg 195, 8510 Bellegem
056 31 51 45 - info@argendael.be

Fond & Fumet (15/20)

Fond et Fumet is een zeer persoonlijk menurestaurant, hier werken we zonder personeel en kunnen we dus heel gericht op je wensen ingaan. Wijnliefhebbers zijn bij ons aan het juiste adres. De chef zoekt gepassioneerd naar een mooie harmonie tussen wijn en gerecht en geeft zelf wijnlessen.
Rekkemsestraat 226, 8510 Marke
0484 69 56 95 - info@fond-fumet.be

Gastro Bar Gust (13/20)

Gastrobar Gust wil een eetbar zijn, in de schaduw van de Sint-Maartenskerk. De plaats bij uitstek waar de liefde voor onze Vlaamse kost en onze drink- en eetcultuur, samenkomen. In een ongedwongen en informele sfeer, rond de gezelligheid van een toog. Niet ver weg, de geur van smeulend houtskool.
Sint-Maartenskerkhof 8, 8500 Kortrijk
056 31 34 30 - info@gastrobargust.be

Het Vliegend Tapijt (13/20)

In 2011 hebben wij het restaurant dat mijn ouders startten in 1985 overgenomen. De uitstekende bistrokeuken van toen hebben wij langzaam aangepast en verfijnd naar onze eigen smaak en creativiteit. Wij werken met sterk seizoensgebonden producten en kopen die bij voorkeur bij lokale producenten. De losse sfeer is echter gebleven en de inrichting is een knipoog naar de bruine kroeg van weleer. Je kan nog steeds een aperitief aan de bar nemen en aan de juiste muziekkeuze hechten wij een groot belang.
Pottelberg 189, 8510 Marke
056 22 27 45 - info@hetvliegendtapijt.be

Marcus

Kuurne

Het Bourgondisch Kruis (13/20)

Dit restaurant van David Demey en Kathleen Hostens is wel het paradepaardje van Kuurne. Er heerst een serene sfeer door de combinatie van ruwe oude materialen en de luxe van hedendaags tafelen.
Brugsesteenweg 400, 8520 Kuurne
056 70 24 55 - info@het-bourgondisch-kruis.be

Menen

De Mangerie (13/20)

De keuken van De Mangerie is rijk aan smaken en geuren, geinspireerd door de seizoenen en gebruikt enkel de beste producten.
Wevelgemstraat 37, 8930 Lauwe
056 42 00 75 - info@demangerie.be

Culinair (15/20)

In het stijlvolle restaurant Culinair kan je genieten op het terras of in de mooie tuin. Na een lekkere maaltijd kan je blijven logeren in de B&B.
Dronckaertstraat 508, 8930 Lauwe
056 42 67 33 - info@restaurantculinair.be

L'Epoque (13/20)

Het statige herenhuis waar Bistro L'Epoque gevestigd is, dompelt je onder in het tijdperk van de belle-epoque. We zoeken het niet in opperste gastronomie maar proberen voor verteerbare prijzen lekker hedendaags eten te brengen. We willen kwaliteit serveren tegen een zeer aanvaardbare prijs.
Rijselstraat 48, 8930 Menen
056 49 46 13 - info@lepoque.be

La Cravache (14/20)

De gastvrijheid van Anja Verheye en het label 'Les Etapes du bon goût - Huizen van goede smaak' staat garant voor een prima culinaire beleving. Het enthousiaste team weet met hun ongeëvenaarde creaties een bijzondere ervaring te bieden. Altijd op zoek naar de beste ingrediënten, bij voorkeur uit de regio, zijn zij constant bezig nieuwe culinaire hoogstandjes te ontwikkelen. Eerlijke smaken in verrassende combinaties en verfijnde afwerking.
Gentstraat 215, 8930 Rekkem
056 42 67 87 - info@lacravache.be

Nazareth

Jan Verhelst (15/20)

De keuken, California Inspired Cuisine, is een unieke en heel persoonlijke keuken die een combinatie brengt van verse producten, klassieke technieken, Californische & Aziatische invloeden, gebaseerd op de achtergrond van de chef en zijn inspiratie van het moment. Er is geen spijskaart. De vaak verrassende gerechten uit deze inventieve keuken zijn licht, fris, creatief en evenwichtig. Zware, rijke sausen, de overvloedige rijke aard van gerechten, of zelfs de soms kenmerkende overgaarheid worden achterwege gelaten. Gezond eten staat centraal.
Stationsstraat 33, 9810 Eke
09 280 07 77 - info@janverhelst.be

Roeselare

Boury* (17/20)

In een moderne setting worden verfijnde gerechten waarin hoogwaardige regionale ingrediënten centraal staan, met veel zin voor professionaliteit voorgeschoteld. Ook het wijnaanbod is even klassiek als verrassend.
Rumbeeksesteenweg 300, 8800 Roeselare
051 62 64 62 - info@restaurantboury.be

De Witte Merel (13/20)

De Witte Merel is een comfortabele, knusse bistro met verzorgde huiselijke inrichting, met veel donker hout en smakelijke bereidingen, en is gemakkelijk gelegen aan de binnenring. Het is een betrouwbaar adres om zakelijk of privé af te spreken en te genieten van tijdloze bereidingen uit de Franse of Belgische keuken.
Hippoliet Spilleboutdreef 50, 8800 Roeselare
051 69 49 20 - info@bistrodewittemerel.be

Ma Passion (14/20)

Het begint bij dagverse producten in het spoor van de seizoenen. Daarbij zijn creativiteit en visie net zo onmisbaar als gastvrijheid en aandacht voor het interieur. Het mooie pand aan de rand van de stad werd rigoureus in zijn waarde gelaten en enkel wat bijgewerkt om onze gasten comfortabel te kunnen ontvangen.
Diksmuidsesteenweg 159, 8800 Roeselare
051 69 83 18 - info@ma-passion.be

Bistro Le Nord (13/20)

De chef in Bistro Le Nord serveert je een vernieuwde Belgisch-Franse keuken met dagverse, seizoensgebonden producten. In de sfeervolle loungebar kan je genieten van een aperitief, digestief of Drinks-Bites and Music en als het weer het toelaat kan je gezellig tafelen op het terras met uniek zeezicht.
Noordstraat 217, 8800 Roeselare
051 25 15 90 - info@lenord.be

Sofie's Choice (13/20)

Sofie Gaytant werkt met seizoensproducten uit eigen streek. Al dat lokale lekkers combineert ze met wereldse toetsen om tot een eigentijds, creatief gerecht te komen. Ambassadeur van Het Lekkere Westen en coach van het project 'Lekker Roodbruin'.
Sint-Amandsstraat 30, 8800 Roeselare
051 62 52 42 - info@sofies-choice.be

Boury

Sint-Martens-Latem

D'Oude Schuur (14/20)

Deze rustieke hoeve ligt in een beboste villa vlakbij de Leie en het golfterrein. Achter de gevel van deze gerestaureerde schuur vind je een hedendaags interieur. Enkel de eeuwenoude imposante open haard verwijst naar het verleden. In de winter tafelt men voor het gezellig knetterend haardvuur, in de zomer in een lommerrijke omgeving op een prachtig terras.
Baarle-Frankrijkstraat 1, 9830 Sint-Martens-Latem
09 282 33 65 - info@oudeschuur.be

Baarle 90 (13/20)

Aan het veer van Sint-Martens-Latem kan je zowel in de zomer als in de winter genieten van de uitzonderlijke tuin en het prachtig terras van restaurant Baarle 90.
Baarle-Frankrijkstraat 90, 9830 Sint-Martens-Latem
09 281 05 20 - info@baarle90.be

Sabatini (13/20)

Resto Sabatini werd al meermaals in Rome gelauwerd als "één van de beste 30 Italiaanse restaurants ter wereld buiten Italië".
Kortrijksesteenweg 114, 9830 Sint-Martens-Latem
09 282 80 35 - restosabatini@skynet.be

A Table (14/20)

Vaste klanten verdringen zich in dit charmante huisje. Dat belet echter niet dat iedereen profiteert van uitstekend bereide garnaalkroketten of van een Black Angus entrecote die door de chef op het houtvuur wordt geroosterd. Dit is een restaurant zonder pretentie, maar met veel smaak. Enkel open tijdens de week. Mooi terrasje.
Buizenbergstraat 27, 9830 Sint-Martens-Latem
09 282 70 68 - bibvinois@hotmail.com

Brasserie Boulevard (13/20)

Gezelligheid, veel ruimte en licht staan bovenaan op de verlanglijst van Brasserie Boulevard. Je bent meteen in de juist sfeer door de inrichting, de open haard, de aanschuifbar en de open keuken. Op de kaart staan zowel typische brasserieklassiekers als gerechten met een eigen Blvd.-twist. Bekroond met "Gastheer van het jaar".  
Kortrijksesteenweg 175, 9830 Sint-Martens-Latem
09 279 12 00 - thomas@blvd.be

Brasserie Latem (13/20)

"Verse producten en eerlijke gerechten", dat staat centraal in de keuken. Enkel het allerverste wordt geselecteerd en artisanaal verwerkt in eenvoudige maar creatieve bereidingen. Zuivere gerechten, daar draait het om, met zuivere producten zoals olijfolie, natuurvlees, zeevruchten uit Rungis, .... In navolging van de traditionele brasserieën heeft Peter aandacht voor de klassieke Franse keuken. Maar er is ook plaats voor heerlijke Belgische schotels en de wereldkeuken. Italiaanse, Spaanse en zelfs Thaise gerechten kleuren de menukaart.
Kortrijksesteenweg 9, 9830 Sint-Martens-Latem
09 282 36 17 - info@brasserielatem.be

Deboeveries (13/20)

De chef laat zich door de Franse keuken inspireren, alleen het beste is goed genoeg. Bij de huisspecialiteiten is het moeilijk kiezen tussen de Noordzeetong met frietjes, de garnaalkroketten en – een dagsuggestie – de gebakken eendenlever met portosaus. Mooi terras.
Lijnstraat 2, 9831 Deurle
09 282 33 91 - info@deboeveries.be

L'Autre Vie (13/20)

Gastheer Louis Pauwels ontvangt je graag om te lunchen en dineren, en dit in een prachtig kader en in een losse aangename sfeer. Het team van L'Autre Vie serveert Frans-Mediterrane keuken met licht Aziatische invloeden . L'Autre Vie beschikt over een bar waar je kan genieten van een heerlijk aperitief of kan nagenieten van een maaltijd met een digestief. Uiteraard is er 's avonds ook de mogelijkheid om in de bar enkel een lekkere huisgemaakte cocktail, een digestief of een goed glas wijn te komen drinken en vrienden te treffen.
Kortrijksesteenweg 126, 9830 Sint-Martens-Latem
0477 84 73 55 - info@maxencesys.be

Waregem

Berto* (16/20)

In Berto serveren wij onze gasten een Frans-Belgische keuken die de seizoenen volgt. Het karakter van de keuken kan je samenvatten als klassiek met moderne toetsen. Dat kan enkel met uitsluitend verse producten van de beste kwaliteit.
Holstraat 31, 8790 Waregem
056 44 30 15 - info@berto-waregem.be

Castor* (16/20)

Ben je een culinaire levensgenieter op zoek naar een vernieuwende ervaring? Bij Castor kan je tafelen in een strak, maar warm kader. Chef Maarten Bouckaert werkt enkel met kwaliteitsproducten uit de regio en weet perfect wanneer ze op hun best zijn. Geen alledaagse gerechten op het bord, maar een klassieke keuken met een verrassende twist. Pure gastronomie die je op ontdekkingstocht neemt langs een waaier aan geuren en smaken.
Kortrijkseweg 164, 8791 Beveren-Leie
056 19 01 21 - info@cas-tor.be

Escabeche - Tapas de luxe (13/20)

In Escabeche kan je proeven van de verse en to the point bereide tapas, met hoofdzakelijk lokale seizoensproducten. Uiteraard ontbreken enkele Spaanse klassiekers niet aan de kaart. Je kan kiezen uit uit tapas "à la carte" of "our choice", een aaneenschakeling van tapas naar je wens. 's Middags kan je er terecht voor een luchmenu.
Stationsstraat 166, 8790 Waregem
056 32 86 97

De Grand Cru (14/20)

Elk gerecht wordt bereid onder het goedkeurend oog van Chef Frank Wouters. Hij zorgt ervoor dat enkel de perfectie goed genoeg is. Daarom werkt het keukenteam enkel met verse, kwalitatieve en seizoensgebonden ingrediënten. Dit concept kan enkel slagen door een goede en professionele werking van het zaalteam onder leiding van Marianne Wouters. Zij zorgt voor het hartelijke onthaal en de uitstekende service. Lekker eten, ontspannen en genieten is hun doel, elke dag opnieuw.
Kortrijkseweg 290, 8791 Beveren-Leie
056 70 11 10 - info@degrandcru.be

Mes Amis (13/20)

Mes Amis is een cosy restaurant en trendy loungebar. De zaak is onderverdeeld in een restaurant met 32 couverts, een kosmopolitische loungebar die je al snel in een luxueuze hotel-bar van een wereldstad doet wanen en een prachtig terras waar je zowel kan genieten van de kookkunsten als van de zomerse cocktails.
Franklin Rooseveltlaan 129, 8790 Waregem
056 90 70 10 - info@mesamiswaregem.be

Berto

Wevelgem

De Gullegember (13/20)

In De Gullegember eet je voortreffelijk. Maarten Maselis presenteert een verrassende, smaakvolle keuken in een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Een adres om te koesteren.
Bissegemstraat 64, 8560 Gullegem
056 42 89 64 - info@degullegember.be

Zulte

De Karper (13/20)

Hier word je getrakteerd op heerlijke culinaire pareltjes in een gezellig interieur. Er hangen nog steeds kleurrijke werken van Raveel aan de muren, maar vooral de open ruimtes, de prachtige lichtinvallen en het rustige karakter charmeren.
De kaart is eerder bescheiden maar wordt aangevuld met een zeer verzorgd 3-gangen Raveelmenu. Kortom, je krijgt er keer op keer lekkere gerechten geserveerd op basis van dagverse ingrediënten en dit voor een prima prijs-kwaliteit.
Karperstraat 16, 9870 Machelen-aan-de-Leie
09 380 42 62 - restaurantdekarper@telenet.be

Zwevegem

Molenberg (15/20)

Deze oude molenaarswoning is landelijk gelegen. Bakstenen, plavuizen en balken vormen de aantrekkingskracht van de eetzaal, edele producten op tafel in modern-klassieke stijl. Filip Bogaert blijft een onverbeterlijke perfectionist. Met als gevolg: elk gerecht is een juweeltje. Men kan er overigens ook van genieten op het terras van dit uitzonderlijk huis.
Kwadepoelstraat 51, 8550 Zwevegem
056 75 93 97 - rest_molenberg@hotmail.com

L'Envie (14/20)

In het dorp Sint-Denijs opende in 2015 een gastronomisch restaurant. Chef-kok David Grosdent werkte al bij sterrenchefs zoals Yves Mattagne van Sea Grill in Brussel en bij Wout Bru in Eygalières in de Provence. De kaart en gastronomische menu’s doen je de smaken van de prachtige lokale producten ontdekken, in harmonie met de bijzondere wijnselectie. Bij mooi weer kan je genieten in openlucht op het terras.
Helkijnstraat 38, 8554 Sint-Denijs
056 22 19 83 - info@lenvie-restaurant.com