Contrei Live

Tentoonstelling
Kortrijk

Water is een hot item in tijden van klimaatverandering. Met artistieke interventies benadrukken kunstenaars en (landschaps)architecten het belang van water in het landschap tijdens het kunstenparcours Contrei Live. Hun werken sieren in de zomermaanden markante plaatsen in de Leiestreek. De Leie, Schelde en het Kanaal Bossuit-Kortrijk zijn nooit veraf. Volg de drie kunstroutes, vooral per fiets, om ze te ontdekken. Met bijzondere haltes voor honger en dorst. Er zijn locaties in Anzegem, Avelgem, Deerlijk, Harelbeke, Kortrijk, Kuurne, Lendelede, Menen, Spiere-Helkijn, Waregem, Wevelgem, Wervik en Zwevegem.

Thema: 
Kunst & cultuur
Label: 
Leiespots

Contact

Adres: 
13 gemeenten van de Leiestreek
Broelkaai
8500 Kortrijk
Telefoon/Fax:
+32 56 24 16 16

Openingsinformatie

Wanneer:
  • 09/07/2020 om 00:00 tot 26/10/2020 om 23:59
    Aan agenda toevoegen 09/07/2020 00:00 26/10/2020 23:59 Europe/Brussels Contrei Live

    Water is een hot item in tijden van klimaatverandering. Met artistieke interventies benadrukken kunstenaars en (landschaps)architecten het belang van water in het landschap tijdens het kunstenparcours Contrei Live. Hun werken sieren in de zomermaanden markante plaatsen in de Leiestreek. De Leie, Schelde en het Kanaal Bossuit-Kortrijk zijn nooit veraf. Volg de drie kunstroutes, vooral per fiets, om ze te ontdekken. Met bijzondere haltes voor honger en dorst.

    Broelkaai, 8500 Kortrijk DD/MM/YYYY

Prijsinformatie

Prijs:
Gratis

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF