Tai Chi in het park

Deinze

Maak kennis met Tai Chi tijdens één van de 6 kennismakingsmomenten. Wat is Tai Chi?Tai Chi is een kunst waarbij het zachte het harde overwint, het kalme het agressieve onderwerpt en het subtiele het brutale overstijgt. Tai Chi ontwikkelt interne kracht en sensitiviteit. Na intense training worden we extern ontspannen terwijl we ons intern sterk en harmonieus voelen. Het is een methode om ons in harmonie te brengen met onszelf, met onze medemensen en met onze omgeving. Waar? Speelweide naast cafetaria. Slecht weer? Dan verhuizen we naar de overdekte picknickloods. Lesgevers: Marianne Van Meervelde en Marc Deforche van 'De Zachte Kracht'.

Contact

Adres: 
Provinciaal domein De Brielmeersen
Stadionlaan 1
9800 Deinze

Openingsinformatie

Wanneer:
  • 02/08/2020 om 11:00 tot 02/08/2020 om 12:00
    Aan agenda toevoegen 02/08/2020 11:00 02/08/2020 12:00 Europe/Brussels Tai Chi in het park

    Maak kennis met Tai Chi tijdens één van de 6 kennismakingsmomenten. Wat is Tai Chi?Tai Chi is een kunst waarbij het zachte het harde overwint, het kalme het agressieve onderwerpt en het subtiele het brutale overstijgt. Tai Chi ontwikkelt interne kracht en sensitiviteit. Na intense training worden we extern ontspannen terwijl we ons intern sterk en harmonieus voelen. Het is een methode om ons in harmonie te brengen met onszelf, met onze medemensen en met onze omgeving. Waar? Speelweide naast cafetaria. Slecht weer? Dan verhuizen we naar de overdekte picknickloods.

    Stadionlaan 1, 9800 Deinze DD/MM/YYYY

Prijsinformatie

Prijs:
Gratis
Extra prijsinformatie: 
Basistarief: 0,00 €

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF