Wandeling door Gullegem

Gullegem

We trekken maandelijks onze stapschoenen aan! Samen genieten we van een kleine, ontspannen maar deugddoende wandeling in de directe omgeving. We vertrekken vanuit Het Knooppunt en doorkruisen het mooie Gullegem. Ook voor wie minder goed ter been is, is het belangrijk om buiten te komen en op een aangepast tempo een wandeling te maken. We zorgen ervoor dat de wandeling toegankelijk is voor mensen in een rolwagen, met een rollator, met een wandelstok. Heb je zelf geen begeleider voor je rolwagen, dan zoeken wij een vrijwilliger. Heb je het moeilijk om zelf naar hier te komen, laat ons gerust iets weten, wij komen je dan ophalen.Wil je graag een rolwagen begeleiden tijdens de wandeling, laat ons dan zeker iets weten!Bron: UiTinVlaanderen.be

Label: 
Ik zomer West-Vlaams

Contact

Adres: 
Lokaal Dienstencentrum Het Knooppunt
Gulleheemlaan 20
8560 Gullegem

Openingsinformatie

Wanneer:
  • 25/09/2020 om 14:30 tot 25/09/2020 om 17:00
    Aan agenda toevoegen 25/09/2020 14:30 25/09/2020 17:00 Europe/Brussels Wandeling door Gullegem

    We trekken maandelijks onze stapschoenen aan! Samen genieten we van een kleine, ontspannen maar deugddoende wandeling in de directe omgeving. We vertrekken vanuit Het Knooppunt en doorkruisen het mooie Gullegem. Ook voor wie minder goed ter been is, is het belangrijk om buiten te komen en op een aangepast tempo een wandeling te maken. We zorgen ervoor dat de wandeling toegankelijk is voor mensen in een rolwagen, met een rollator, met een wandelstok. Heb je zelf geen begeleider voor je rolwagen, dan zoeken wij een vrijwilliger.

    Gulleheemlaan 20, 8560 Gullegem DD/MM/YYYY

Prijsinformatie

Prijs:
Gratis
Extra prijsinformatie: 
Basistarief: 0,00 €

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF