Wandeling: Jempi achterna + kort bezoek aan KOERS

Roeselare

Maak kennis met het leven van Jempi Monseré, van zijn schoolcarrière in het VTI tot het behalen van de wereldtitel. Tijdens deze tocht door het centrum van Roeselare deel je in de vreugde en het verdriet van de veel te vroeg gestorven wielrenner. Dit is het verhaal van de wielersport van 45 jaar geleden.Ten slotte neemt de gids je mee naar KOERS. Museum van de Wielersport, waar een stukje museum aan hem is toegewijd. De "Allez Jempi" is één grote hulde aan deze veel te vroeg gestorven Roeselaarse kampioen, maar staat tegelijk symbool voor de gevaren van de wielersport. Ideaal voor vader-zoon quality time.

Contact

Adres: 
KOERS. Museum van de Wielersport
Polenplein 15
8800 Roeselare

Openingsinformatie

Wanneer:
  • 16/06/2019 om 14:30 tot 16/06/2019 om 16:30
    Aan agenda toevoegen 16/06/2019 14:30 16/06/2019 16:30 Europe/Brussels Wandeling: Jempi achterna + kort bezoek aan KOERS

    Maak kennis met het leven van Jempi Monseré, van zijn schoolcarrière in het VTI tot het behalen van de wereldtitel. Tijdens deze tocht door het centrum van Roeselare deel je in de vreugde en het verdriet van de veel te vroeg gestorven wielrenner. Dit is het verhaal van de wielersport van 45 jaar geleden.Ten slotte neemt de gids je mee naar KOERS. Museum van de Wielersport, waar een stukje museum aan hem is toegewijd. De "Allez Jempi" is één grote hulde aan deze veel te vroeg gestorven Roeselaarse kampioen, maar staat tegelijk symbool voor de gevaren van de wielersport.

    Polenplein 15, 8800 Roeselare DD/MM/YYYY

Prijsinformatie

Prijs:
Betalend
Prijs: 
2,50
Extra prijsinformatie: 
Basistarief: 2,50 €; Vrijetijdspas: 1,00 €

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog