Wandeling: Menen, stad met toekomst - Leiewerken

Wandelen
Menen

Het Europees Project “Seine-Schelde” zal de komende jaren een enorme impact hebben op onze stad. Zo zie je maar dat de ligging van Menen aan de grens en langs de Leie ook op vandaag heel bepalend is voor de vormgeving van de stad. Het Masterplan Menen, ontstaan als gevolg van dit project, bekijkt alle mogelijkheden voor de ontplooiing van onze stad. Er wordt ook van de gelegenheid gebruik gemaakt om ons rijke, maar vaak verborgen erfgoed zoals onze vestingen, opnieuw een prominente rol te geven in ons stadsbeeld. Met een gids kan je al een blik in de toekomst werpen om de plaatsen te gaan verkennen die de impact van dit project het meest gaan ondervinden.

Label: 
Ik zomer West-Vlaams

Contact

Adres: 
Stadsmuseum 't Schippershof
Rijselstraat 77
8930 Menen

Openingsinformatie

Wanneer:
  • 09/08/2020 om 14:00 tot 09/08/2020 om 17:00
    Aan agenda toevoegen 09/08/2020 14:00 09/08/2020 17:00 Europe/Brussels Wandeling: Menen, stad met toekomst - Leiewerken

    Het Europees Project “Seine-Schelde” zal de komende jaren een enorme impact hebben op onze stad. Zo zie je maar dat de ligging van Menen aan de grens en langs de Leie ook op vandaag heel bepalend is voor de vormgeving van de stad. Het Masterplan Menen, ontstaan als gevolg van dit project, bekijkt alle mogelijkheden voor de ontplooiing van onze stad. Er wordt ook van de gelegenheid gebruik gemaakt om ons rijke, maar vaak verborgen erfgoed zoals onze vestingen, opnieuw een prominente rol te geven in ons stadsbeeld.

    Rijselstraat 77, 8930 Menen DD/MM/YYYY

Prijsinformatie

Prijs:
Betalend
Prijs: 
2,00
Extra prijsinformatie: 
Basistarief: 2,00 €

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF