Kidsproof weekend

Deerlijk

Verblijf in het uiterst kindvriendelijke vakantiehuis Hof te Voorde. Bij aankomst zijn de bedden reeds gedekt en de kindjes ontdekken de boomhut, het avonturenparcours, de trampoline en vele fietsjes… De mama’s en de papa’s kunnen onmiddellijk genieten van een fris streekbiertje.

Zaterdag start met een wandeling van ongeveer 7 km door de velden en buurtpaadjes van Sint-Lodewijk (toegankelijk met kinderwagen). Eindigen doe je aan het eethuis ‘Mokka en Meer’ waar je kan genieten van een verse huisgemaakte hamburger naar keuze. Voor de allerkleinsten is er een aangepaste minihamburger en speelhoek.

Met gevulde maag trek je naar het provinciaal domein ‘De Gavers’. Kruip er gezellig samen in een reuzekano en ontdek het Gavermeer. Daarna wacht een heus hindernissenparcours jullie op.   

’s Avonds kunnen jullie rond het kampvuur in Hof te Voorde de avonturen van de dag nog eens overlopen.

Op zondag kan je voor de lunch terecht in Sportcentrum Deerlijk.  Speel voor of na de lunch 2 spelletjes bowling (met geautomatiseerde kinderbanen).   

Wie wil kan daarna nog eens de benen strekken in de Marionetten, een ecologisch recreatief natuurgebied in Kortrijk.

Het arrangement omvat:

  • Een weekendverblijf in Vakantiehuis Hof te Voorde (inclusief opgemaakte bedden bij aankomst, bad –en keukenlinnen, energiekosten, servicepakket (toiletpapier, afwasmiddel, vaatwasblokjes,…) en eindschoonmaak.
  • Streekbiertjes en puur geperst appelsap staan voor jullie fris in de koelkast.
  • Routeplan van ‘Mokka en Meer-wandeling’.
  • Huisgemaakte verse hamburger in eethuis ‘Mokka en Meer’, inclusief drankje (de Mokka en Meer met cheddar, bacon en barbecuesaus, een vegetarische burger of een burger van het seizoen). Voor kindjes tot 6 jaar is er een mini-hamburger.
  • Een tochtje in de Gavers met reuzekano en 1 uur begeleid avontuurlijke hindernissenparcours (vanaf 6 jaar).
  • Kindjes jonger dan 6 jaar kunnen tijdens het hindernissenparcours op stap met het gezinsrugzakje in de Gavers om de weidse natuur te ontdekken.
  • Lunch: vol-au-vent of stoofvlees met frietjes of vegetarische pasta of kindermenu + 2 spelletjes bowling in Sportcentrum Deerlijk.
  • Plannetje ecologisch recreatief natuurgebied de Marionetten in Kortrijk.

Aantal personen: 10 à 14
Prijs: € 100 per kind en € 125 per volwassene (vb. op basis van 6 kinderen en 8 volwassenen). Prijs voor andere samenstelling op aanvraag.

Thema: 
Kindvriendelijk
Periode: 
September 2017 tot eind maart 2018
Aantal personen: 
10
Prijs: 
€ 100 per kind en € 125 per volwassene

Contact

Hof te Voorde

Hof te Voorde
Vichteknokstraat 54
8540 Deerlijk
Lees meer

Arrangementen

Toon grote kaart

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF