Gezinszoektocht Blob Leiestreek
Doen
Kids

Gezinszoektocht Blob

Op zondag 22 oktober 2017 wandelen we in Zwevegem een nieuwe gezinsvriendelijke zoektocht in. Ga die dag mee op avontuur met onze held Blob in de groene omgeving van deelgemeente Moen! Natuur en plezier worden gecombineerd in een zoektocht van ongeveer 5 km voor groot en klein. Ook na 22 oktober kan je met Blob op ontdekking, maar bij de lancering trakteren we je op taart met een drankje en een gezonde lekkernij voor onderweg.

Praktisch

Wanneer?
Zondag 22 oktober 2017 vanaf 13u30: lancering met koffie en taart.

Waar?
Loods van Natuurpunt: Kraaibosstraat, 8552 Moen (Zwevegem)

Wat?
Bij de lancering ontvang je de nieuwe folder van deze avontuurlijke gezinszoektocht en iets lekkers. Daarna ontdek je op eigen tempo de omgeving van het Orveytbos en het Kanaal Bossuit-Kortrijk tijdens een wandeltocht van ongeveer 5 km. Doorlopend kan je iets drinken in het Natuurpuntcafé. Onderweg kom je ook langs trappen en hellingen dus buggy's laat je best thuis. Vergeet je wandelschoenen niet en je fototoestel of smartphone niet! Wie leuke foto's neemt, maakt kans om een prijs te winnen. Meer hierover hoor je bij de start van de tocht.
De Blob zoektocht is geschikt voor kinderen van 7 tot 12 jaar.

Parkeren?
Parkeren kan in de Kraaibosstraat of de Sint-Pietersbrugstraat. Maar nog beter is het om met de fiets te komen!

Verhinderd op 22 oktober?
Geen probleem, Blob blijft nog even in de buurt! Ook nadien kan je de nieuwe gezinsvriendelijke zoektocht uitproberen. Je zal de folder onder meer kunnen verkrijgen bij de dienst voor toerisme in Zwevegem. Hou deze pagina in de gaten voor meer informatie.

Met de steun van Provincie West-Vlaanderen, Westtoer, Stadlandschap Leie en Schelde, Toerisme Leiestreek, Natuurpunt en Gemeente Zwevegem.

Gezinszoektocht Blob Leiestreek Zwevegem