Gezinszoektocht Blob Leiestreek
Doen
Kids

Gezinszoektochten Blob

Ga mee op avontuur met onze held Blob tijdens een reeks gezinsvriendelijke zoektochten! Natuur en plezier worden gecombineerd in zoektochten voor groot en klein. Blob en zijn vriendjes nemen je mee door de mooiste groene plekjes van de Leiestreek. Onderweg leer je spelenderwijs heel wat bij over de natuur. De Blob zoektochten zijn geschikt voor kinderen van 7 tot 12 jaar.

De eerste drie gezinszoektochten zijn klaar. De komende weken wordt de reeks verder uitgebreid. Hou dus regelmatig deze pagina in de gaten!

Binnenkort op de planning:

  • Izegem: Zoek mee naar het verdwenen familiejuweel in Wallemote-Wolvenhof
    In 1920 wordt er tijdens een groot feest in de kastelen van de gebroeders Vandenbogaerde een diamanten broche gestolen. Alle sporen leiden naar Wolf, de butler van kasteel Wallemote. Maar Wolf heeft niets te maken met de diefstal van dit kostbaar familiejuweel. Intussen dwaalt Wolf als spookje rond in het kasteeldomein. Hij is beste maatje met Blob, een huppelend beukennootje met een fijne speurneus. Wolf en Blob hebben in een geheime gang van het kasteel een schatkaart gevonden. Joepie! Hiermee kunnen ze de echte dader en het juweel vinden.Help je mee zoeken en zo het mysterie oplossen? Kom dan op woensdag 17 april tussen 13u30 en 15u naar het provinciedomein Wallemote-Wolvenhof, Kokelarestraat in Izegem.
  • Lendelede: 
    Op 24 april om 16u45 wordt de nieuwe Blob gezinszoektocht in Lendelede ingewandeld. Inkom is gratis en elke deelnemer krijgt een exemplaar van de zoektocht.

 

Wat vond je zelf van deze Blob zoektochten? Laat het ons zeker weten via info@toerisme-leiestreek.be! Of maak je eigen Blob met gevonden voorwerpen tijdens de tocht en mail ons een foto. Dan komt jouw mooie creatie misschien wel in een volgende Blob folder!