Zomerse boottochten in de Leiestreek

Zomerse Boottochten

Programma 2017

Wie denkt aan zomer in de Leiestreek, denkt meteen ook aan zomerse boottochten op de Leie en haar kanalen. Ook dit jaar bieden we een gevuld en gevarieerd programma aan. Van midden juli tot begin september kan je mee aan boord voor een leuke en ontspannende dag of namiddag op het water.

Het zomerprogramma bevat dit jaar opnieuw een aantal klassiekers zoals de smakelijke nocturnes, waar je bij een culinaire maaltijd en aangepaste muziek geniet van een zomeravond op het water. Ook de tocht naar Armentières en de dagtochten ontbreken niet. In 2017 kan je aan boord van enkele nieuwe tochten richting Brugge. Op 21 juli kan je de nationale feestdag in stijl afsluiten op de Belgische nocturnetocht. Dit jaar kan je ook smullen van een heerlijk ontbijt tijdens de nieuwe ontbijttocht vanuit Roeselare.

Wie wil genieten van het prachtige landschap tussen Gent en Sint-Martens-Latem, kan inschepen bij rederij Cevina voor een ontspannend boottochtje. Liever de nostalgische toer op? Dan kan je meevaren met de Lemmerboot tussen Deinze en Sint-Martens-Latem.

Een overzicht van alle tochten kan je op deze website en in de gratis brochure terugvinden. 

Tickets zijn te koop vanaf 1 mei 2017.