La Bella Vespa

Scooter- / solexverhuur
Sint-Denijs-Westrem

Vespa verhuur vanaf € 25. La Bella Vespa, gelegen in Gent, biedt je de mogelijkheid om met een trendy, hippe 50 cc Vespa gezellig met twee, vrienden, familie of bedrijf op een aangename en comfortabele manier heerlijk ontspannen rond te toeren en er een onvergetelijke dag van te maken.
Geniet van het mooie en gezellige Gent met zijn historische gebouwen, musea, winkels en gezellige terrassen. De schilderachtige Leiestreek met o.a. het kunstenaarsdorp Sint-Martens-Latem, het pittoreske Deurle, één van de mooiste dorpen van Vlaanderen en de omgeving van het Kasteel Ooidonk, of de wondermooie heuvelachtige Vlaamse Ardennen, het Toscane van Vlaanderen.
Je hebt de keuze uit 4 vooropgestelde routes die je kan combineren met een romantische boottocht op de Leie. Verder zijn er hotelarrangementen. Op aanvraag kunnen andere routes samengesteld worden of je bepaalt je eigen route.

Contact

Adres: 
La Bella Vespa
Beukenlaan 65
9051 Sint-Denijs-Westrem
Telefoon/Fax:
+32 485 46 49 49 (mobile)

Prijsinformatie

Prijs:
Betalend

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF