Museum Dhondt-Dhaenens

Museum
Deurle
In 1967 geven Jules en Irma Dhondt-Dhaenens architect Erik Van Biervliet de opdracht een modernistisch gebouw op te trekken vlak bij hun huis. Ze willen er hun eigen kunstcollectie onderbrengen, maar tegelijk moet het ook een plek worden waar culturele en artistieke activiteiten plaats kunnen vinden. Ondertussen is het gebouw een museum geworden waar belangrijke privéverzamelingen van moderne en hedendaagse kunst ontsloten worden en daarnaast ook een kunstencentrum dat een belangrijke rol speelt in de internationale kunstwereld. *Openingsuren: open van woensdag tot zondag 10u tot 17u (zomer: 10u tot 18u). Gesloten op maandag, dinsdag, tijdens af- en opbouw van tentoonstellingen, op 24-25/12 en 31/12 & 01/01.
Thema: 
Kunst & cultuur

Contact

Adres: 
Museum Dhondt-Dhaenens
Museumlaan 14
9831 Deurle
Telefoon/Fax:
+32 93 30 17 30

Prijsinformatie

Prijs:
Betalend
Standaard prijs: 
€7,00
Extra prijsinformatie: 
€ 5,00 - groepen vanaf 10 personen, 60+, leerkrachten € 2,00 - BILL/European Youth Card, EYCA (-31), schoolgroepen € 0,00 - jonger dan 18, ICOM, icom-vlaanderen, vrienden van MDD, andersvaliden

Faciliteiten

Drinkgelegenheid
Groepsrondleiding
cloakroom
Vestiaire

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF