Stadsbos Deinze - Goed te Parijs

Bos
Deinze

Sedert 2010 is het nieuwe stadsbos van Deinze in volle uitbouw. Je kan er nu reeds wandelen en fietsen langs autovrije wandelpaden. Ruiters kunnen er terecht op een ruiterpad. Het Stadsbos Deinze is gegroeid rond Astenedreef, een prachtige oude lindedreef die de Gampelaerehoeve verbindt met Vakantiecentrum De Ceder. In 2006 is hier 6 hectare nieuw bos aangeplant. De tweede kern van het stadsbos is gegroeid rond Nieuw Goed te Parijs, een monumentale hoeve die gelegen is tussen de Parijsestraat en Krekelstraat. In 2007 werd hier 5 hectare bos aangeplant. Het Vakantiecentrum De Ceder is gelegen in een park van 4 hectare waar een bosleerpad is aangelegd. In totaal is 40 hectare openbaar bos in volle uitbouw.
De toegangspoorten tot het stadsbos bevinden zich aan de begraafplaats van Astene met toegang via Parijsestraat ter hoogte van de spoorwegovergang (ruime parkeermogelijkheid voorzien). Een tweede toegang bevindt zich aan de parking van De Ceder (Parijsestraat 34). Het Goed te Parijs kan je gemakkelijk bereiken via de Achtmeersstraat (beperkte parkeermogelijkheid) of via de toegangsdreef vanuit de Krekelstraat.

Contact

Adres: 
Stadsbos Deinze - Goed te Parijs
Parijsestraat 34
9800 Deinze
Telefoon/Fax:
+32 93 81 95 00

Openingsinformatie

Open:
Permanent open

Prijsinformatie

Prijs:
Gratis

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog

Restaurants, cafés en logies met uitzondering van hotels zijn momenteel gesloten. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf. Toeristisch-recreatieve verplaatsingen beperk je momenteel nog tot je woonomgeving. Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF