Hotel Damier

Restaurant
Kortrijk

Welkom bij Restaurant Damier.
Bij ons bereiden we gerechten met pure ingrediënten, spontaniteit en enthousiasme met als focus de smaak. Daarbij zijn wij steeds op zoek naar lekkere regionale producten, waarbij we de mooie smaken van de rest van de wereld combineren.
Onze chef heeft de leiding over een jong team dat met passie elke dag pure en natuurlijke gerechten brengt, dit in een ontspannen ambiance en een gezellig kader van ons restaurant en terras.
Samen met onze sommelier, die met passie en kennis van zaken voor een mooie selectie wijnen zorgt, per glas en per fles, creëren ze gerechten met gevarieerde texturen en gedoseerde smaken. Het restaurant staat ook open voor gasten die niet in het hotel verblijven.

Het hotel is beschermd als monument sinds 1996. De rococogevel dateert uit 1769 en het interieur van de brasserie is ontworpen door de befaamde Kortrijkse Kunstwerkstede De Coene. Onze brasserie is open voor zowel lunch als diner. Geniet van een heerlijk gerecht, het decor doet denken aan een Parijs etablissement.

Thema: 
Gastronomie

Contact

Adres: 
Hotel Damier
Grote Markt 41
8500 Kortrijk
Telefoon/Fax:
+32 56 22 15 47
+32 56 22 86 31 (fax)

Prijsinformatie

Betaalmogelijkheden: 
Cash
Bancontact
American Express
Diners Club
Mastercard
Visa

Faciliteiten

Parking
wifi
Wifi (draadloos internet)
Ook op dit adres:
Toon grote kaart

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF