Happy Trip naar Roeselare

Autovrij op vakantie, heerlijk!

Meer dan 130 hotels en B&B’s uit West-Vlaanderen bieden je de mogelijkheid om supervoordelig met de trein op vakantie te komen. Ter plaatse is van alles aanwezig voor een fijne vakantie: je hoeft je auto geen enkel moment te missen.

Hoe werkt het?

Je boekt via deze link online een overnachting bij één van de deelnemende logies. Binnen de 24 uur ontvang je een kortingscode om treintickets te bestellen voor slechts €10,90 heen én terug vanuit elk Belgisch station. Ter plekke kan je je verplaatsen met de bus van De Lijn.

In Roeselare is ook een uitgebreid aanbod (elektrische) fietsen, kan je een Vespa huren, kan je een mooie wandeling maken, zalig shoppen, lekker eten … onbezorgd heerlijk autovrij met vakantie dus!

Algemene info over Happy Trip vind je hier.

Boek online je Happy Trip logies

Boek via de link hieronder een overnachting bij één van de deelnemende logies. Je ontvangt binnen de 24 uur kortingscodes om je treintickets te bestellen voor slechts €10,90 heen én terug vanuit elk Belgisch station.

Happy Trip naar Roeselare

Roeselare is een dynamische en innoverende winkelstad. Niet te missen bezienswaardigheden zijn KOERS. Museum van de Wielersport, het Kasteel van Rumbeke en Brouwerij Rodenbach. Maar ook gastronomen komen hier zeker aan hun trekken.

Vervoer ter plaatse

Roeselare heeft een eigen treinstation. 

(Fiets)verhuur

In Roeselare kan je terecht bij fietsverhuur Eco Velo. Zij helpen je graag op weg met fietsenverhuur, pechverhelping, fietsenherstel, de organisatie van een fiets-dagtrip of een fietsarrangement. Aan de achterkant van het station van Roeselare zijn Blue-bikes van NMBS beschikbaar.

Happy Trip shuttleservice

Vlot van het station naar je hotel of B&B raken, kan dankzij Gidsenservice Clé-Ann-Do. Een busje reserveren kost € 8 per rit binnen Groot Roeselare. Info: +32 (0)497/ 43 02 19 - +32 (0)472/ 27 40 15 - info.gidsenservice@gmail.com

Bus

Ter plekke kan je je verplaatsen met de bus van De Lijn.
Met de online routeplanner van de Lijn plan je gemakkelijk je reis ter plaatse. Een overzicht van bussen in Roeselare vind je hier.

Taxi

Uiteraard staan er in Roeselare heel wat taxibedrijven klaar om je op je bestemming te brengen. 

Een overzicht van alle taxi's in Roeselare vind je hier

Dienst voor toerisme

Spring voor meer informatie even binnen in de dienst voor toerisme of bezoek de website van Toerisme Roeselare.

Boek online je Happy Trip logies

Boek via de link hieronder een overnachting bij één van de deelnemende logies. Je ontvangt binnen de 24 uur kortingscodes om je treintickets te bestellen voor slechts €10,90 heen én terug vanuit elk Belgisch station.

Nog meer Happy Trip bestemmingen

Met Happy Trip kan je goedkoop reizen naar maar liefst 17 West-Vlaamse gemeenten. Ontdek alle gemeenten en hun aanbod hieronder:

Happy Trip in Roeselare uitgetest! 

Bart, vrije tijd food-en travelblogger bij Roeckiesworld trok met zijn zoon naar Roeselare en testte er de Happy Trip formule uit.

Lees hun verhaal en tips hier

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF