Happy Trip naar Roeselare

Autovrij op vakantie, heerlijk!

Meer dan 100 hotels en B&B’s uit West-Vlaanderen bieden je de mogelijkheid om supervoordelig met de trein op vakantie te komen. Ter plaatse is van alles aanwezig voor een fijne vakantie: je hoeft je auto geen enkel moment te missen.


Hoe werkt het?

Je boekt een overnachting bij één van de deelnemende logies. Ten vroegste en maand voor afreis ontvang je een kortingscode om treintickets te bestellen voor slechts € 9,80 heen én terug vanuit elk Belgisch station. Bij je logiesuitbater kan je bovendien tickets voor tram of bus verkrijgen aan slechts € 1,60.

In Roeselare is ook een uitgebreid aanbod (elektrische) fietsen, kan je een Vespa of elektrische step huren, kan je een mooie wandeling maken, zalig shoppen, lekker eten,… onbezorgd heerlijk autovrij met vakantie dus!

Algemene info over Happy Trip vind je hier.

Boek je Happy Trip logies

Boek een overnachting bij één van de deelnemende logies. Je ontvangt ten vroegste maand voor afreis kortingscodes om je treintickets te bestellen voor slechts € 9,80 heen én terug vanuit elk Belgisch station.


Happy Trip naar Roeselare

Roeselare is een dynamische en innoverende winkelstad. Niet te missen bezienswaardigheden zijn KOERS. Museum van de Wielersport, het Kasteel van Rumbeke en Brouwerij Rodenbach. Maar ook gastronomen komen hier zeker aan hun trekken. 

 


Vervoer ter plaatse

Roeselare heeft een eigen treinstation. 

(Fiets)verhuur

In Roeselare kan je terecht bij fietsverhuur Eco Velo. Zij helpen je graag op weg met fietsenverhuur, pechverhelping, fietsenherstel, de organisatie van een fiets-dagtrip of een fietsarrangement. Aan de achterkant van het station van Roeselare zijn Blue-bikes van NMBS beschikbaar.

 

Elektrische deelstep

Elektrische deelsteps

Elektrische deelsteps zijn ecologisch, goedkoop en snel. Je vindt ze aan het station (Stationsplein) en aan het KOERSkaffee (Polenplein 15). De deelsteps zijn elke dag beschikbaar tussen 7.30 en 21.30 uur. Een deelstep reserveren, doe je via de mobiele app Troty. Na de rit, meld je jezelf gewoon weer af en kan je de step achterlaten in gelijk welke fietsenstalling in het centrum.

Meer info

Roeselare Markt

Happy Trip shuttleservice

Vlot van het station naar je hotel of B&B raken, kan dankzij Gidsenservice Clé-Ann-Do. Een busje reserveren kost € 8 per rit binnen Groot Roeselare. Info: 0497/43.02.19 – 0472/27.40.15 – info.gidsenservice@gmail.com

Bus

Bij je logiesuitbater kan je tickets voor tram of bus verkrijgen aan slechts € 1,60. 

Met de online routeplanner van de Lijn plan je gemakkelijk je reis ter plaatse. Een overzicht van bussen in Roeselare vind je hier.

Bereikbaarheid

Taxi

Uiteraard staan er in Roeselare heel wat taxibedrijven klaar om je op je bestemming te brengen. 

Een overzicht van alle taxi's in Roeselare vind je hier

 


Dienst voor toerisme

Spring voor meer informatie even binnen in de dienst voor toerisme of bezoek de website van Toerisme Roeselare.

Boek je Happy Trip logies

Boek een overnachting bij één van de deelnemende logies. Je ontvangt ten vroegste een maand voor afreis kortingscodes om je treintickets te bestellen voor slechts € 9,80 heen én terug vanuit elk Belgisch station.

 

Nog meer Happy Trip bestemmingen

Met Happy Trip kan je goedkoop reizen naar maar liefst 17 West-Vlaamse gemeenten. Ontdek alle gemeenten en hun aanbod hieronder: