Slapen

5x lekker logeren

Ben je een fijnproever maar wil je nadien ook zalig overnachten? Hieronder vind je 5 logeeradressen met een lekkere extra in het groene gebied tussen Leie en Schelde.

hotel Bed en de tafel Avelgem

't Bed en de Tafel

De naam van het landelijke hotel 't Bed en de Tafel in Avelgem verraadt dat je op dit adres niet alleen zalig slaapt, maar ook mag aanschuiven voor een lekkere maaltijd. Die wordt in de zomer geserveerd op het heerlijke terras aan het water van de oude Scheldearm.

Meer info over 't Bed en de Tafel...

Le Secret de Sarah bed and breakfast Deerlijk

Le Secret de Sarah

In B&B leggen Miranda en Henk hun gasten in de watten, 's morgens aan het ontbijt, 's avonds rond de gastentafel. Combineer je verblijf met een van de wijn- en kookateliers. Uitblazen kan in de wellness van de B&B.

Meer info over Le Secret de Sarah...

Hotel Ovaertine Zwevegem

Ovaertine

De landelijke B&B Ovaertine in Zwevegem biedt onderdak in een actief tuinbouwbedrijf, waar ook kookworkshops worden georganiseerd. Ovaertine biedt vijf ruime en comfortabel ingerichte kamers voor in totaal 16 personen.

Meer info over Ovaertine...

Vakantiewoning Hof t Klokhuis Zwevegem Sint Denijs

Hof 't Klokhuis

De vakantiewoning Hof 't Klokhuis in Sint-Denijs (Zwevegem) ligt op een fruitteeltbedrijf met winkeltje waar de oogst wordt verkocht: appels, peren, pruimen, druiven en noten. Je vindt er ook bijenproducten, confituren en fruitsappen.

Meer info over Hof 't Klokhuis...

Basile Ten Hove Avelgem Kerhove bed and breakfast

Basile Ten Hove

De viersterren B&B Basile Ten Hove in Kerkhove (Avelgem) nestelde zich in een mooi herenhuis uit 1850-1860. Ooit was het een bakkerij en hoeve. Nu grazen er in de weiden runderen, waarvan het vlees verkocht wordt in de eigen slagerij.

Meer info over Basile Ten Hove...