Slapen

5x romantisch logeren

Omring je met mooie dingen en je dag wordt vanzelf mooi. De Leiestreek ademt romantiek en dat bewijzen de volgende logies.

Villa Pura Vida, Kortrijk

De 3 suites van Villa Pura Vida in Kortrijk combineren vakmanschap met comfort en elegantie. De kleinschaligheid zorgt ervoor dat een persoonlijke service gegarandeerd is.

MEER INFO OVER VILLA PURA VIDA

Ter Wallen, Izegem

Kasteel Ter Wallen bevindt zich in het hartje van Izegem in een oase van rust en gezelligheid. Ontdek de vijf unieke kamers en ervaar 100% charme in een hedendaags perspectief. Tijdens je verblijf kan je genieten van een plons in het zwembad of eenvoudigweg ontspannen op het zonneterras.

MEER INFO OVER TER WALLEN

Madelette, Moorslede

B&B Madelette in Moorslede wil vooral een warm en gezellig thuisgevoel creëren met dat tikkeltje luxe en verwennerij dat koppels verdienen tijdens een vakantie op het platteland, ver weg van de drukte van alledag. Je kan er ook reserveren om te ontbijten zonder overnachting.

MEER INFO OVER MADELETTE

Authentic Wellnesshoeve, Hansbeke

In de Authentic Wellnesshoeve in Hansbeke komen al je zintuigen tot rust. Je kan er verschillende massages boeken of relaxen in de sauna, hammam, jacuzzi, infrarood relaxruimte of hottub.

MEER INFO OVER DE AUTHENTIC WELLNESSHOEVE

Het Tijdloze Uur, Drongen

Pure romantiek straalt B&B Het Tijdloze Uur uit. De gerenoveerde art-decovilla ligt in de Assels, een groen eiland in Drongen, omsloten door drie Leie-armen. Je logeert er in een typisch Leielandschap, op een boogscheut van Gent. En uiteraard maak je een tochtje met de boot van het huis. Uitrusten doe je in de gastenkamer, op de knap gerenoveerde zolder van de villa, met een eigen badkamer vol gouden accenten.

MEER INFO OVER HET TIJDLOZE UUR

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF