Slapen

5x trendy en luxueus logeren

De Leiestreek heeft voor elk wils op het vlak van logeren. Voor de liefhebbers van een hotel waar design en luxe hand in hand gaan, geven we hieronder 5 tips om te overnachten.

Wu Wei

Ontspannen, genieten en weer in balans komen kan in Wu Wei. Het wellbeing center dat hotel, spa, wellness, restaurant, kookatelier en vergaderruimtes omvat, vond onderdak in een voormalige drukkerij in het hart van Kortrijk. De plek werd met behoud van authentieke elementen ingericht tot een oase van licht en groen waar rust, harmonie en gastvrijheid centraal staan.

Meer info over Wu Wei...

d-hotel

In Marke, een deelgemeente van Kortrijk, biedt d-hotel een unieke combinatie: een designhotel in een futuristische, strakke nieuwbouw van beton en glas naast een authentiek gerestaureerde windmolen uit 1841 met hoeve en een beschermd hoeveplein. Samen bieden de panden een pak faciliteiten zoals polyvalente ruimtes voor een feestje of evenement, een luxueus spa-center, een wellness-center, een loungebar en een bistro.

Meer info over d-hotel...

Blue Woods Hotel

Blue Woods Hotel in Deerlijk is een designhotel met vier sterren. Bijzondere troef is de derde verdieping van het pand waar je zowel kunt relaxen en loungen als sporten. De Sky Lounge met bar biedt een wijds uitzicht, op het dakterras vind je een verwarmd design-buitenzwembad en op dezelfde verdieping bevinden zich ook een fitnesszaal en sauna.

Meer info over het Blue Woods Hotel...

d-toxx

Wie lichaam en geest wil zuiveren - detoxen - is in hotel d-toxx in Wielsbeke aan het goede adres. Er zijn verschillende formules om met zijn twee een wellnessarrangement te boeken. Je kunt kiezen voor ontspannende massages en behandelingen, luxe suites met hydromassagebad, audio-coaching en lichttherapie. Ook enkel een overnachting (zonder behandeling) of een privéwellness (zonder overnachting) boeken is mogelijk.

Meer info over d-toxx...

Parkhotel

Het Parkhotel Kortrijk neemt aan het station een driegevelpand in met ruime kamers en suites. Ook veel inwoners van Kortrijk komen er dineren in Le Bistro, aperitieven in La Terrasse en Bar Jules of zich in het weekend laten verwennen met een ontbijtbuffet. Het hotel beschikt over binnenterrassen en over een uitgebreide wellnesszone met binnenzwembad, sauna, Turks stoombad en fitnessruimte.

Meer info over het Parkhotel...