Wandelen
Wandelen

5x wandelplezier in het najaar

In het najaar mogen de fietsen op stal blijven en binden we de wandelschoenen aan. We geven je de leukste tips voor het najaar van 2019.

Wandel-Mee-Dag in Spiere-Helkijn

Op 11 november kan je tijdens een familiale wandeldag op en over de taalgrens in Spiere-Helkijn wandelen. Er is keuze tussen 3 lussen van 10, 15 of 20 km.

Meer info over de Wandel-Mee-Dag...

Lichtjes aan de Leie in Waregem

Lichtjes aan de Leie is ondertussen een begrip geworden in Sint-Eloois-Vijve (Waregem) en omstreken. Het evenement is doorheen de jaren gegroeid tot wat het nu geworden is: een wandeling met 4000 deelnemers en nog meer bezoekers aan de herfstmarkt. De wandeling is uitgestippeld met duizenden lichtjes. De editie van 2019 vindt plaats op 30 november.

Meer info over Lichtjes aan de Leie...

Street art wandeling in Roeselare

Zin om de strafste street art van Vlaanderen en Brussel, zopas verkozen door Radio 1, in real life te bewonderen? Op zondag 15 december organiseert Visit Roeselare een begeleide street art wandeling. Het aantal plaatsen is beperkt dus schrijf snel in! Kan je op 15 december niet deelnemen? Voor groepen kan deze wandeling ook op andere dagen geboekt worden.

Meer info over de street art wandeling...

Graffiti wandelroute in Zwevegem

Ook Zwevegem is terecht trots op zijn street art. De Graffiti Wandelroute zet je op de goede weg om die te ontdekken.

Meer info over de Graffiti wandelroute...

Maak zelf je eigen tocht

Natuurlijk kan je ook zelf jouw eigen tocht uitstippelen en gebruik maken van de knooppunten van onze wandelnetwerken 'Land van Mortagne' of 'Land van Streuvels'.

Meer info over onze wandelnetwerken...

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF