Provinciedomein Sterrebos Roeselare Rumbeke
Wandelen
Wandelen

5x wandelplezier in november

wandelen Spiere Helkijn

Wandel-Mee-Dag in Spiere-Helkijn

Op 11 november kan je tijdens een familiale wandeldag op en over de taalgrens in Spiere-Helkijn wandelen. Er is keuze tussen 3 lussen van 8, 15 of 20 km.

Meer info over de Wandel-Mee-Dag in Spiere-Helkijn...

Maaigemdijk Deinze Bachte Leie

Wandel-Mee-Dag in Deinze

Op 18 november brengt de Wandel-Mee-Dag je langs de mooiste plekjes van Bachte-Maria-Leerne, een deelgemeente van Deinze. Natuurlijk mogen het Kasteel Ooidonk en mooie natuur, zoals Maaigemdijk en het Goed te Parijs, daarbij niet ontbreken.

Meer info over de Wandel-Mee-Dag in Deinze...

Bevergemroute Kooigem

Bevergem wandelroutes

Onlangs zond Canvas de tv-serie Bevergem opnieuw uit. Maar wist je al dat je ook twee Bevergem wandelroutes kan uittesten in de Leiestreek? De routes in Kooigem en Sint-Denijs brengen je langs verschillende plekken op het platteland, waar de opnames plaatsvonden. Probeer jij er zoveel mogelijk te herkennen?

Meer info over de Bevergem wandelroutes...

Machelen aan de Leie Zulte

Vernieuwde Roger Raveel wandelroute

Wijlen Roger Raveel is een naam die meteen een belletje doet rinkelen bij kunstliefhebbers. Maar wist je al dat je in zijn schilderachtige geboortedorpje Machelen-aan-de-Leie ook een Roger Raveel wandelroute kan afwandelen? De route, die start aan het Roger Raveelmuseum, werd onlangs vernieuwd door Toerisme Oost-Vlaanderen.

Probeer de nieuwe Roger Raveel wandelroute...

Wandelnetwerken

Maak zelf je eigen tocht

Natuurlijk kan je ook zelf jouw eigen tocht uitstippelen en gebruik maken van de knooppunten van onze wandelnetwerken 'Land van Mortagne' of 'Land van Streuvels'.

Meer info over onze wandelnetwerken...

Wil je jouw wandelactiviteit in de Leiestreek graag uitspreiden over meerdere dagen en combineren met een verblijf in een mooie bed & breakfast of een stijlvol hotel? Neem dan ook een kijkje bij het kant-en-klaar 48 uur wandelarrangement dat we voor jou samenstelden.