Slapen

Alle vrienden onder een dak

Ambiance gegarandeerd als je een nachtje met de vriendenbende onder één dak slaapt. Extra bijzonder wordt het als je een unieke logeerplek kiest. We geven je graag wat inspiratie voor het perfecte vakantiehuis.

Landhuis Soetendaele, Wervik

Plons in het verwarmde buitenzwembad, werp een petanqueballetje, relax, kokkerel en vooral ... praat lekker bij met familie en vrienden. In het hoofd- en bijgebouw van deze knappe woning is er genoeg plaats voor 28 personen. Met diverse terrassen, een cafeetje en een speelweide.

MEER INFO OVER LANDHUIS SOETENDAELE

Babillie, Roeselare

Verscholen midden in de weilanden van het Bergmolendal, achter een dreef met knotwilgen, ligt een stijlvol landhuis. Je logeert er in een gastenkamer of je huurt de volledige vakantiewoning voor maximum 20 gasten. 's Morgens wacht je een ontbijtbuffet met verse streekproducten.

MEER INFO OVER BABILLIE

Huyze Tiegem, Anzegem

Achter de gevel van een dorpswoning, naast het kapelletje in de Kapellestraat, schuilt een verrassing: een prachtig gerestaureerde vakantiewoning, met zes slaapkamers voor 18 personen. Je kijkt uit op de grote tuin, met tuintafel onder de bomen. Je logeert hier aan de voet van de Tiegemberg.

MEER INFO OVER HUYZE TIEGEM

Trimaarzate, Zwevegem

Waw ... je wordt even stil van dit prachtige uitzicht. De grote ramen van de sfeervolle leefruimte kijken uit op de tuin en het weidse groen. Het vakantiehuis in de vorm van een oude schuur werd verrassend creatief ingericht voor een groep van 16 gasten. De naam verwijst naar de oude spoorweg waar vroeger de grensarbeiders of 'trimards' pendelden. Dat is nu een mooi fiets- en wandelpad.

MEER INFO OVER TRIMAARZATE

Villami, Anzegem

Een instant vakantiegevoel overvalt je zodra je onder de poort doorrijdt. Vóór je ligt een Toscaanse villa in een prachtige tuin met boomgaard, vijver en zelfs jacuzzi en zwembad (in de zomer). Boek één van de zes kamers, of huur de volledige, stijlvol ingerichte villa voor maximum 17 personen. Je vindt er alles om te genieten van het dolce far niente. De villa heeft zelfs een cafeetje, compleet met toog, barkrukken en plaats om je aan een dansje te wagen.

MEER INFO OVER VILLAMI

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF