Sport & ontspanning

Avontuurlijke arrangementen

Hoe krijg je sportieve vrienden en vriendinnen enthousiast? Ga op avontuur! Van speleparcours tot klimmuren, van avontuurlijk hindernissenparcours tot diepzeeduiken. Zoveel keuze! Maak er meteen een weekend of minivakantie van. Zo duurt het plezier extra lang. Dat kan met de volgende 5 avontuurlijke arrangementen.

Papa-kind weekend

Smartphones achter slot en grendel en een weekend lang aandacht voor elkaar, terug naar de natuur en herinneringen voor het leven maken. Tijdens dit papa-kind weekend van vakantiehuis Hof te Voorde in Deerlijk leer je zelf vuur maken, koken op het kampvuur, oefen je je schietkunsten en proef je van een zelfgebakken krokant insectje…

MEER INFO OVER HET PAPA-KIND WEEKEND

Leer duiken

Altijd al willen duiken, maar geen zin om naar exotische oorden te trekken? Geen probleem! In de gigantische duiktank bij Transfo in Zwevegem kan je met het duikarrangement van B&B PassaDia even proeven of die onderwaterpret wel iets voor jou is. Snorkel aan dus en hup, 15 meter diep!

MEER INFO OVER HET DUIKARRANGEMENT

Je Wildste Avonturenweekend

Ben je een adrenalinejunkie die aan één kick niet genoeg heeft? En wil je, eens je de smaak te pakken hebt, voortdurend grenzen verleggen? Opteer dan voor het Wildste Avonturenweekend van Oenanthe in Zwevegem of Deerlijk en wees een weekend lang een avonturenheld.

MEER INFO OVER JE WILDSTE AVONTURENWEEKEND

Je Wildste Paintball Arrangement

Met veel spektakel schieten maar zonder erg? Een spelletje paintball bij Paintball Valley in Zwevegem is net wat je zoekt! Spanning en sensatie en een paar verfspatten. Qua letsels valt dat reuze mee. Daarna geniet je van een zalige overnachting bij een logies uit de buurt.

MEER INFO OVER JE WILDSTE PAINTBALL ARRANGEMENT

Fietsarrangement met rondleiding in Transfo

Moet het niet té gek worden? Hop dan op je mountainbike en verken de regio al klimmend en dalend. Achteraf kom je op adem met een rondleiding doorheen die mysterieuze elektriciteitscentrale van toen in Zwevegem.

MEER INFO OVER HET FIETSARRANGEMENT MET RONDLEIDING IN TRANSFO

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF