Eten & drinken
Groepsuitstappen
Bier

Bierwandeling Kortrijk

Wist je dat Kortrijk ooit één café per negen huishoudens telde? Dat is het grootste aantal cafés per inwoner ter wereld. En had je al gehoord dat de Guldensporenslag eigenlijk begon door een volksopstand nadat de bierbrouwers gevangen genomen werden? Tijdens een bierwandeling wandel je van het ene boeiende bierverhaal naar het andere, samen met een praatgrage gids-bierkenner. In de tocht van drie uur ontdek je meteen ook het cultureel erfgoed in het historische centrum van Kortrijk, erkend door UNESCO.

Onderweg stop je om vijf bieren te proeven en bespreken. Kortrijk BeerWalk is uitgewerkt rond het rijke gamma van Brouwerij Omer Vander Ghinste, zijn smaakgeheimen en verhalen.

Deze BeerWalk wordt georganiseerd door Toerisme Kortrijk, Brouwerij Omer Vander Ghinste en Beerwalk. Deelnemen of boeken kan als individu en als groep op www.beerwalk.be.

 

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF