Eten & drinken

Cocktailbars

Je succesvolle shoppingdag eindigen met een cocktail voor je neus. Of je nu in Gent, Kortrijk of Roeselare vertoeft, die kers op de taart maakt je trip helemaal af. In deze hotspots verrassen geïnspireerde bartenders je met hun beste creaties.

Sprezza, Kortrijk

In het statige Hotel Damier wacht cocktailbar Sprezza. Met zijn roze marmerbar, felgekleurde velours stoelen en gouden tafels kijk je hier gegarandeerd je ogen uit. En dan moet je nog proeven van die klassiekers of signature cocktails. ’s Weekends zorgt een dj voor nog meer ambiance.

MEER INFO OVER SPREZZA

Jules Bar, Kortrijk

Jules Bar zit strak in het vel, combineert vlotjes stijlvol zwart met warm hout en pakt naast de nodige cocktails ook uit met bijzondere bieren en wijnen. De wereldkeuken, van tapas tot burgers, biedt het nodige tegengewicht.

MEER INFO OVER JULES BAR

La Bodeguita del Medio, Kortrijk

Snak je naar wat zuiderse warmte, wat latin vibes en zwoele Havana-sferen? Welkom in La Bodeguita del Medio. Hier nip je uiteraard van een mojito of daiquiri en waag je je misschien wel aan een Cubaanse sigaar. Of leer je liever zelf cocktails shaken in een van de workshops?

MEER INFO OVER LA BODEGUITA DEL MEDIO

The Lab, Kortrijk

Wie houdt van experimenten zit goed in The Lab, want in dit vintage high class laboratorium wordt vol overgave getest en goedgekeurd. Goed voor een resem bijzondere huiscocktails en zintuigelijke ervaringen die lang nazinderen.

MEER INFO OVER THE LAB

Nude, Kortrijk

Een snelle lunch, een onverwachte apero of een cocktailafsluiter na je dinertje. In eat-easybar Nude ben je op elk moment van de dag welkom. Ceviche, scampi tempura en een passend drankje daarbij?

MEER INFO OVER NUDE

The Londoner, Roeselare

Als je in Londen de cocktailstiel leerde, dan heb je 400 recepten in je hoofd zitten én een naam voor je eigen bar. Je kan hier stijlvol aan de bar hangen of een workshop volgen.

MEER INFO OVER THE LONDONER

Poppi, Gent

Pal in het historische centrum van Gent ligt in het Marriot Poppi te blinken. Deze heldere bar werd grotendeels uit glas opgetrokken en laat je dus op elk moment van de dag genieten. Zelfs al regent het dat het klettert, dan nog voel je je hier bevoorrecht.

MEER INFO OVER POPPI

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF