Agenda

De Warmste Week

De week van 18 tot 24 december wordt weer de warmste van het jaar tijdens De Warmste Week editie 2019. Voor het eerst kiest Studio Brussel voor een stad als centraal punt van de grootste solidariteitsactie van België. Kortrijk is daarvoor de uitverkoren stad, met de uitvalsbasis op het Nelson Mandelaplein. Kom jij ook dit jaar naar één van de vele hartverwarmende acties?

Praktisch:

Tip: Kortrijk is tijdens de Warmste Week gemakkelijkst met het openbaar vervoer bereikbaar! Speciaal voor De Warmste Week presenteert de NMBS een Warmste Week-treinticket, om vanuit elke Belgisch station voordelig naar Kortrijk te sporen. Het ticket kost € 12, waarvan € 2 rechtstreeks naar alle goede doelen van De Warmste Week gaat. Van aan het treinstation in Kortrijk is er een korte wandelroute naar het Warmste Week-dorp.

Kom je toch met de wagen? Rij dan niet naar het stadscentrum, maar parkeer gratis op Hoog Kortrijk, van waar er om de 10 minuten gratis shuttlebussen naar het station vertrekken. Neem op de E17 de afrit Kortrijk-Zuid en volg de wegwijzers naar een van de parkings. Vervolgens wandel je naar halte Halve Jan in de Doorniksesteenweg 150, aan restaurant Same Same. Van daar vertrekken de gratis shuttlebussen.

Ook met de boot kan je naar Kortrijk komen. Wevelgem en de stad Kortrijk slaan de handen in elkaar en zorgen voor een gratis verbinding via de Leie tussen Wevelgem en de site van De Warmste Week. Dit kan van 21 t.e.m. 24 december. Op de boot zijn er regelmatig verrassingsoptredens.

algemene iNFO OVER DE WARMSTE WEEK

BEREIKBAARHEID EN PRAKTISCHE INFO

 

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF