Doen
Fietsen

Fietsnetwerk Leiestreek

Per regio is er 1 fietsnetwerkkaart met het volledige netwerk op voor- en achterzijde. Een fietskaart kost € 9 per exemplaar. Je kan de netwerkkaart op de webshop bestellen.

Ben je van plan om ook elders in West-Vlaanderen op ontdekking te gaan? Dan is de box met de vier netwerken wel iets voor jou. De fietsnetwerkbox kost € 30 en je krijgt er een gratis handige pocket bij met 10 suggestiefietsroutes.

Of wil je eens op verkenning in Oost-Vlaanderen? De box met de zes Oost-Vlaamse netwerkkaarten kan je hierbij helpen. Deze box kost € 30. Voor je je fietstocht start, raadpleeg dan eerst even de pagina met trajectwijzigingen.

Fietsnetwerk Leiestreek

Fietsnetwerk Leiestreek

Geniet op het netwerk van de Leiestreek van bijna 1.100 kilometer fietsplezier langs kanalen en oude spoorlijnen, door bruisende steden en in het glooiende, groene landschap tussen Leie en Schelde. Je kan zelf je fietsroute uitstippelen van knooppunt tot knooppunt. Met de fietsnetwerkkaart kom je op de leukste plekjes van de Leiestreek in Oost- en West-Vlaanderen.

Ontdek meer

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF