Slapen
Kids

Kindvriendelijke logies

Logeren wordt een feest voor het hele gezin, in deze kindvriendelijke logies.

PassaDia, Zwevegem

Kinderen weten niet waar eerst gekeken in B&B en vakantiewoning PassaDia. Want in die grote speeltuin pronkt niet alleen een trampoline, maar spot je ook verschillende speeltoestellen, go-carts en tractortjes terwijl wat verder geit Boncky en schaap Dolly je aandacht proberen te trekken. En heb je die paarden al gezien?

MEER INFO OVER PASSADIA

Hof te Voorde, Deerlijk

Ooit een stalling, vandaag een viersterren vakantiehuis geschikt voor 14 personen. In de tuin een boomhut (wie durft er overnachten?), een open schuur gevuld met zowel gocarts als kinderfietsjes, een kampvuurplaats, een buitendouche, konijntjes, geitjes, kippen en een poes. Wedden dat je tijd te kort komt?

MEER INFO OVER HOF TE VOORDE

Herenhuis, Izegem

Wat is het statige Herenhuis mooi! Zodra je er binnenstapt, geniet je van de pracht en praal uit vervlogen tijden. Alleen de ruime familiekamer is hypermodern, uitgerust voor 7 personen. Dé trekpleister voor het jonge grut is de glijbaan. De kinderen glijden er vanaf hun slaapzolder naar beneden, tot aan het bed van de ouders.

MEER INFO OVER HERENHUIS

Land van Streuvels, Anzegem

Op zoek naar een luxueuze vakantiewoning groot genoeg voor de hele familie? Het Land van Streuvels kan 25 personen ontvangen en heeft alles om zelfs de meest veeleisende vakantieganger te overtuigen. Van een oplaadpunt voor elektrische auto’s over een afgesloten fietsberging (met oplaadpunten voor e-bikes) tot een heuse kabelbaan, speeltoestellen en een petanquebaan. Kwestie van de hele familie te entertainen.

MEER INFO OVER LAND VAN STREUVELS

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF