Slapen

Logeeradresjes waar je wil binnen blijven

De Leiestreek grossiert in gastvrije logeeradressen. Sommige zijn zo bijzonder en knus, dat je er niet meer weg wil.

De Kaleihoeve, Bavikhove

Zoek je een locatie voor een familieweekend? Of een vriendenfeestje? Gevonden! Dit vakantiehuis telt vijf slaapkamers voor veertien personen. De oude koeienstal werd knap gerenoveerd tot feestzaal, met binnenzwembad en sauna. De grote tuin kreeg een petanquebaan en een terras met buitenkeuken en barbecue. Voor onvergetelijke momenten.

MEER INFO OVER DE KALEIHOEVE

B&B Halewijn, Drongen

Deze betaalbare B&B ligt op een boogscheut van Gent, maar toch in een mooie landelijke omgeving. Als gast mag je plonzen in het verwarmde buitenzwembad, 's avonds zingen rond het kampvuur, petanque spelen, nagelkloppen of gewoon luieren in de tuin. Naast de tuin liggen paardenstallen en een buitenpiste.

MEER INFO OVER B&B HALEWIJN

De Schoone Dreve, Wervik

De Schoone Dreve is niet alleen een actief landbouwbedrijf waar onder andere ook tabak geteeld wordt. Het is ook een zorgboerderij en een B&B met een ruime tweepersoonskamer en een familiekamer voor vier personen.

MEER INFO OVER DE SCHOONE DREVE

Authentic Wellnesshoeve, Hansbeke

Deze charmante B&B straalt een authentieke en gezellige sfeer uit. Alles staat hier in het teken van ontspannen en wellness. Je vindt er een sauna, hammam, jacuzzi, infrarood relaxruimte en hottub. Ook is het mogelijk om massages te boeken.

MEER INFO OVER AUTHENTIC WELLNESHOEVE

Basile Ten Hove, Kerkhove

Basile Ten Hove is een charmante B&B in een authentieke herenhoeve in Avelgem, vlakbij de Schelde. Het originele herenhuis dateert van de jaren 1850-1860. In de grote tuin geniet je heerlijk van de rust. Wil je wat meer leven in huis? De orangerie kan je ook afhuren voor privéfeesten.

MEER INFO OVER BASILE TEN HOVE

Ter Wallen, Izegem

Wil je indruk maken op je droomprins/prinses? Boek een nacht in de torenkamer van het romantische Kasteel Ter Wallen, gebouwd in 1906. Je wordt er omringd door alle luxe, met loungebar, zwembad en zonneterras. Met uitzicht op het park en de kasteelvijver. Toch logeer je in hartje Izegem.

MEER INFO OVER TER WALLEN

Madelette, Moorslede

Madeleine en Laurette, de twee grootmoeders van Kathy Steelandt, versmelten in de naam van deze landelijke B&B. Kathy voelde zich welkom bij haar grootmoeders, en wil dat warme gevoel ook doorgeven aan haar gasten. Die logeren in vier luxueuze kamers, waarvan één suite in de tuin. Met jacuzzi en tuinsauna.

MEER INFO OVER MADELETTE

Vakantiewoning Land van Streuvels, Ingooigem

Een complete renovatie toverde een oude hoeve om tot deze luxueuze BEN – Bijna-Energie-Neutrale – vakantiewoning voor 25 personen met vijf gezinsslaapkamers. Aan alles is gedacht: van laadpunten voor elektrische fietsen en auto's tot een escape game in de kelder, van een kabelbaan in de tuin tot een beschutte plek voor een gezellige barbecue.

MEER INFO OVER VAKANTIEWONING LAND VAN STREUVELS

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF