Fietsen
Fietsnetwerk 2.0

Nieuw fietsnetwerk

Het fietsnetwerk is ondertussen voor fietsers uit heel Vlaanderen een gekend begrip. 10 jaar na de start van het knooppuntennetwerk is er veel veranderd. De fietser is geëvolueerd maar ook de infrastructuur is verbeterd. Daarom ligt er sinds 2016 een volledig nieuw fietsnetwerk in West-Vlaanderen.

Voortaan vind je het volledige fietsnetwerk Leiestreek op één kaart met voor- en achterzijde. Een fietskaart kost € 8 per exemplaar.

Bestel hier je fietsnetwerkkaart

Heb je ook interesse in de fietsnetwerkkaarten van de omliggende regio's? Dan zijn er twee boxen te koop met respectievelijk de vier nieuwe West-Vlaamse fietsnetwerken (€ 25) en de 6 bestaande Oost-Vlaamse fietsnetwerken (€ 30).

Bestel hier de box met de 4 nieuwe West-Vlaamse fietsnetwerken

Bestel hier de box met de 6 bestaande Oost-Vlaamse fietsnetwerken

Meer info over het nieuwe fietsnetwerk in West-Vlaanderen

Stippel je tocht uit met onze fietsrouteplanner

Wegenwerken en trajectwijzigingen op het fietsnetwerk

Soms is het nodig het traject van het netwerk tijdelijk of permanent aan te passen. Dit kan veroorzaakt worden door kwaliteitsverbeteringen van de netwerken of routes, door herdruk of door plaatselijke wegonderbrekingen of wegenwerken. Opgepast: omleidingsborden worden enkel geplaatst op kruispunten waar het traject van richting verandert. Hieronder vind je alvast de recentste trajectwijzigingen:

Wegenwerken en trajectwijzigingen op het fietsnetwerk in West-Vlaanderen...

Wegenwerken en trajectwijzigingen op het fietsnetwerk in Oost-Vlaanderen...