nieuwe brochures Toerisme Leiestreek 2017
Praktische info

Nieuwe brochures 2017

Vanaf 15 maart 2017 liggen onze nieuwe, gratis Leiestreekbrochures bij de diensten voor toerisme op jou te wachten.

In het magazine 'Genieten in de Leiestreek' vind je 100 tips voor een verblijf in de Leiestreek. Dit jaar staat het magazine vooral in het teken van gastronomie en daarbij mag bier uiteraard niet ontbreken. Maar ook fietsers en liefhebbers van mooie logies komen aan hun trekken.

Hier kan je het magazine 'Genieten' online bekijken.

Vraag hier het magazine 'Genieten' aan via de post.

De brochure 'Pleziervaart en waterpret' bevat het overzicht van de georganiseerde zomerboottochten in de Leiestreek maar gaat verder dan dat. Je leest er ook meer in over het volledige aanbod aan waterrecreatie: in, op en langs het water. Dat gaat van kajak-, kano- en bootverhuur tot info over watersporten zoals windsurfen en openluchtzwemmen.

Hier kan je de 'Pleziervaart en waterpret' brochure online bekijken.

Vraag hier de 'Pleziervaart en waterpret' brochure aan via de post.

Van 4 juni tot en met 24 september is de Kunstzomer te gast in de Leiestreek. Net zoals vorig jaar stellen een aantal steden en gemeenten de deuren van enkele unieke en kunstzinnige locaties open om de deelnemende kunstenaars te ontvangen. Zin in een namiddag kunst in de Leiestreek? Ontdek in deze brochure het programma van de Kunstzomer editie 2017.

Hier kan je de 'Kunstzomer Leiestreek' brochure online bekijken.

Vraag hier de 'Kunstzomer Leiestreek' brochure aan via de post.

Met de zomerzoektocht ‘De 5 tussen Leie en Schelde’ kunnen bezoekers van de regio Anzegem, Avelgem, Deerlijk, Spiere-Helkijn en Zwevegem tussen april en september 2017 mooie prijzen winnen met 5 wandellussen.

Meer info over de zomerzoektocht 'De 5 tussen Leie en Schelde'...

Bovendien zijn er onze nieuwe 'Leiestreek Lusjes': 10 fietsroutes op het fietsnetwerk met onderweg 'lekkere' stops. Elke dienst voor toerisme in de Leiestreek heeft het lusje beschikbaar dat door zijn gemeente loopt. Je kan de gratis lusjes ook allemaal online bekijken en eventueel zelf afdrukken. Dat kan in de gebundelde versie in ons digitale fietsboekje Leiestreek of hier voor de afzonderlijke 10 routes: