winterbars Leiestreek
Eten & drinken

Pop-up winterbars

De winter staat voor gezelligheid. Denk maar aan sfeervolle lichtjes, een warme glühwein, samen bijpraten rond een vuurkorf,... Naast de vele vaste adresjes in de Leiestreek duiken er van eind 2018 tot begin 2019 ook verschillende pop-up winterbars op. Dit zijn de adresjes die momenteel nog open zijn.

Kortrijk

Moose Bar

16 november – 2 maart
Mis dit Oberbayernfeest niet! In de 6e Moose-bar van het land is plaats voor 200 feestvierders. Dierenhuiden en rood-witgeblokte gordijntjes maken het plaatje compleet. Openingsuren: elke donderdag, vrijdag, zaterdag van 19-03u.
Adres: parking XPO naast R8, President Kennedylaan.
Meer info: www.moosebar.be

Roeselare

Mutcha Winterbar

Vanaf 15 november 2018
De Mutcha Winterbar is een plaats om rustig te genieten. Het is een gezellige bar, waar mensen op het gemak iets kunnen drinken en eten. De kaart van sharing dinner wordt hier resoluut getrokken.
Adres: Sint-Alfonsusstraat 15
Meer info: https://www.facebook.com/mutchawinterbar

Wevelgem

Forest'a Winterbar

13 december - eind maart
Twee oude vliegtuigloodsen op de luchthaven Kortrijk-Wevelgem vormen de locatie voor de Forest’a Winterbar. In de feesthal staat een eetchalet waar je kan smullen van winterse gerechten en smakelijke tapas met een goed glas wijn of een lekker biertje. Evenementen, dj's en live-optredens zorgen voor ambiance. Open van donderdag tot en met zondag. Op donderdag en zondag tot 1 uur, op vrijdag en zaterdag tot 3 uur.
Adres: Kortrijkstraat 321
Meer info: www.forestabar.be