Eten & drinken
Kids

Relax tafelen met kinderen

Heel wat cafés en restaurants doen er alles aan zodat kinderen zich thuis voelen.

Achiel en Hector, Anzegem

In hun mooie koffie- en theeschuur serveren herboristen Stefanie en Jeroen, de kleinkinderen van Achiel en Hector, huisbereid gebak, grootmoeders picon, streekbiertjes en uiteraard koffie en thee. De kroost amuseert zich ondertussen in de wilde tuin.

MEER INFO OVER ACHIEL EN HECTOR

Park Baron Casier, Waregem

Deze kasteeltuin is de groene long van Waregem. In het kasteel huist bistro Baron Casier, een eigentijdse designplek waar het heerlijk vertoeven is. ’s Zomers geniet je op het terras en ondertussen ravot de kroost in het park.

MEER INFO OVER BISTRO BARON CASIER

Landhuis Den Haezewind, Menen

Een terras met zicht op groen én de speeltuin. Elk ouderhart gaat er warmer van kloppen. Voeg daar nog een paardenpension en een uitgebreide kinderkaart aan toe en je weet dat je een nieuwe pleisterplek gevonden hebt.

MEER INFO OVER LANDHUIS DEN HAEZEWIND

Over smikkelende draken...

Spot je in Kortrijk Smikkel, de familiemascotte, dan mag je zeker zijn dat je kinderen in de watten gelegd worden. Want alle Smikkeladressen hebben net iets meer aandacht voor hun kleinste gasten. Een hoge stoel, wat tafelspelletjes, een eigen menukaart… In Gent toont een Draakje je de weg naar kindvriendelijke etablissementen. En draagt het Draakje een gouden koksmuts dan kan je er ook gebruik maken van een luiertafel en een microgolfoven.

KINDVRIENDELIJKE RESTAURANTS IN KORTRIJK

KINDVRIENDELIJKE RESTAURANTS IN GENT

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF