Valentijn
Agenda

Valentijntips

Valentijn nadert en het is nog niet te laat om je geliefde te verrassen met een superromantisch weekendje of een etentje in de Leiestreek. Hieronder vind je 5 tips om iemands hart wat sneller te doen slaan.

Oude Leie Deinze wandelen winter

Valentijnswandeling in Deinze

Op zondag 12 februari kan je in Deinze deelnemen aan een sneukelwandeling over ongeveer 9 km met verzorgde stopplaatsen. Frietjes zijn inbegrepen. Volwassenen: 10 euro / kinderen t.e.m. 12 jaar: 5 euro.

Informatie en inschrijven: www.radiotequila.be

Q label

14 logies voor 14 februari

Toeristische ondernemers die elke dag hard werken om jou een kwalitatieve en gastvrije service aan te bieden, belonen we na het volgen van een uniek begeleidingstraject rond kwaliteitszorg graag met het Q-label.

Ontdek hier welke 14 logiesuitbaters het Q-label bezitten...

Toprestaurants

Smullen bij een toprestaurant

Met La Durée in Izegem die twee Michelinsterren draagt en een aantal restaurants met één Michelinster, namelijk Marcus (Deerlijk), Table d'Amis (Kortrijk), Vol-Ver (Kortrijk), Boury (Roeselare), Berto (Waregem) en Castor (Waregem), mogen we zonder overdrijven stellen dat de Leiestreek een gastronomische topregio is. Op onze website vind je een overzicht van alle restaurants die een notering krijgen van minstens 13/20 in de Gault&Millau gids.

Bekijk de toprestaurants in de Leiestreek...

cinema bioscoop film Leiestreek

Samen naar de film

Wil je samen met je geliefde graag naar de sensuele film '50 shades darker' kijken? Of kiezen jullie toch liever voor een actiefilm of een arthouse film? In de Leiestreek vind je enkele grote cinema's die een ruim gamma aanbieden.

Bekijk de bioscopen in de Leiestreek...

Provinciedomein Baliekouter Waken Dentergem schommel

Voor koppels met kinderen

Valentijn kan een feest zijn met twee... maar ook met meer! Laat je de kinderen liever niet alleen? Dan kan een wandeltocht in een kindvriendelijk groendomein ook voor heel wat plezier zorgen.

Bekijk hier onze provinciedomeinen met speeltuigen...