Agenda

Valentijntips

Valentijn nadert en het is nog niet te laat om je geliefde te verrassen met een romantische uitstap in de Leiestreek. Hieronder vind je 5 tips om iemands hart wat sneller te doen slaan.

Genieten van wellness in een romantische B&B

Je voelt de stress zo uit je lijf stromen in de warmte van een sauna, omgeven door de rust en luxe van een wellness. Als deze dan ook nog eens privé is, om met zijn tweeën van te genieten, ben je even weg van de wereld. Om het no-stress-moment te verlengen, blijf je er gewoon overnachten in de bijhorende B&B.

Ontdek 5 romantische B&B's met wellness...

Samen kunst bekijken

Een nieuw adresje om kunst te beleven? Daar zijn we in de Leiestreek altijd voor te vinden! Het oude postgebouw in Roeselare heropende zopas de deuren als tentoonstellingsplek 'Ter Posterie'. Tot 17 maart kan je er de eerste tentoonstelling bekijken: 'Ingebeeld'.

Meer info over Ter Posterie...

Ontbijten als een keizer in Gent

Heb je een sensuele nacht achter de rug? Dan is het aangewezen om de krachten terug aan te vullen met een stevig ontbijt. Visit Gent bundelde de lekkerste ontbijtplekjes in de kunststad in een handig overzicht.

Ga ontbijten als een keizer in Gent...

Valentijnswandeling in Deinze

Op zondag 10 februari kan je in Deinze deelnemen aan een sneukelwandeling over ongeveer 10 km met verzorgde stopplaatsen. Volwassenen: 10 euro / kinderen t.e.m. 12 jaar: 5 euro.

Informatie en inschrijven: www.radiotequila.be

Gastronomisch tafelen tijdens een culinair topevenement

Mag het wat meer zijn? 11 Kortrijkse topchefs bieden je op 17 februari een heerlijk hapje en aperitief, gevolgd door een uitgebreide 'foodsharing' lunch. Ook de locatie van het evenement DuisteRTT mag er zijn. Ontdek het oude RTT-gebouw op een culinaire manier voor Kortrijk het voorgoed vaarwel zegt. Geniet van allerlei verschillende gerechten met een mooi uitzicht op de stad en van een sublieme koffie beleving. Tickets kosten € 105 per persoon.

Koop je tickets voor DuisteRTT...

Wil je een vervolg breien aan je romantische uitstap? Boek dan een overnachting in een van onze charmante logies.

Bekijk de logies in de Leiestreek