Agenda

Valentijntips

Valentijn nadert en het is nog niet te laat om je geliefde te verrassen met een romantische uitstap in de Leiestreek. Hieronder vind je 5 tips om iemands hart wat sneller te doen slaan.

Genieten van wellness in een romantische B&B

Je voelt de stress zo uit je lijf stromen in de warmte van een sauna, omgeven door de rust en luxe van een wellness. Als deze dan ook nog eens privé is, om met zijn tweeën van te genieten, ben je even weg van de wereld. Om het no-stress-moment te verlengen, blijf je er gewoon overnachten in de bijhorende B&B.

Ontdek 5 romantische B&B's met wellness...

Samen kunst bekijken

Naast de grote musea vind je in de Leiestreek ook heel wat bijzondere galerijen die imponeren met een aparte selectie. Snel eerst nog wat bijlezen en dan jouw date imponeren met jouw kunstkennis tijdens een galerijbezoek? Tijd voor een kunstuitje!

5 tips voor een bezoek aan een kunstgalerij

Ontbijten als een keizer in Gent

Heb je een sensuele nacht achter de rug? Dan is het aangewezen om de krachten terug aan te vullen met een stevig ontbijt. Visit Gent bundelde de lekkerste ontbijtplekjes in de kunststad in een handig overzicht.

Ga ontbijten als een keizer in Gent...

Valentijnswandeling in Deinze

Op zondag 9 februari kan je in Deinze deelnemen aan een sneukelwandeling over ongeveer 10 km met verzorgde stopplaatsen. Volwassenen: 10 euro / kinderen t.e.m. 12 jaar: 5 euro.

MEER INFO EN INSCHRIJVEN

Gastronomisch tafelen

Mag het wat meer zijn? Meer dan vijftig toprestaurants in de Leiestreek krijgen in de Gault&Millau Gids een score van minstens 13/20. Genoeg keuze dus om met een romantisch etentje je uitverkorene te overtuigen van jouw liefde!

Bekijk alle toprestaurants

Wil je een vervolg breien aan je romantische uitstap? Boek dan een overnachting in een van onze charmante logies.

Bekijk de logies in de Leiestreek

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF