Valentijn
Agenda

Valentijntips

Valentijn nadert en het is nog niet te laat om je geliefde te verrassen met een superromantisch weekendje of een etentje in de Leiestreek. Hieronder vind je 5 tips om iemands hart wat sneller te doen slaan.

Sprezza Kortrijk cocktailbar

Genieten van een cocktail

Sprezza is de gloednieuwe cocktailbar van Hotel Damier in Kortrijk. Geniet er van een heerlijke cocktail gerealiseerd door een professionele bartender in een uniek kader. Sprezza serveert behalve cocktails ook andere dranken zoals speciaalbieren, whisky, rum, gin en mescal. Op vrijdag en zaterdag draait een DJ de laatste nieuwe trendy muziek. Voor geluidsoverlast hoef je niet te vrezen want Hotel Damier is zopas uitgebreid met 15 nieuwe stille kamers. Het is daarmee het eerste hotel in België dat in het bezit is van zo'n 'quiet rooms'.

Kom een cocktail nippen in Damier...

Q label

Trendy en luxueus logeren

Voor de liefhebbers van een hotel waar design en luxe hand in hand gaan, hebben we er vijf romantische adresjes uitgepikt, waar je samen kan genieten van een ontspannende wellnesservaring.

Bekijk hier onze romantische adresjes...

Toprestaurants

Smullen bij een toprestaurant

Met La Durée in Izegem en Boury (Roeselare) die twee Michelinsterren dragen en een aantal restaurants met één Michelinster, namelijk Marcus (Deerlijk), Table d'Amis (Kortrijk), Vol-Ver (Kortrijk), Berto (Waregem) en Castor (Waregem), mogen we zonder overdrijven stellen dat de Leiestreek een gastronomische topregio is. Op onze website vind je een overzicht van alle restaurants die een notering krijgen van minstens 13/20 in de Gault&Millau gids.

Bekijk de toprestaurants in de Leiestreek...

cinema bioscoop film Leiestreek

Samen naar de film

Wil je samen met je geliefde graag naar de sensuele film '50 shades freed' kijken? Of kiezen jullie toch liever voor een actiefilm of een arthouse film? In de Leiestreek vind je enkele grote cinema's die een ruim gamma aanbieden.

Bekijk de bioscopen in de Leiestreek...

Oude Leie Deinze wandelen winter

Valentijnswandeling in Deinze

Op zondag 11 februari kan je in Deinze deelnemen aan een sneukelwandeling over ongeveer 10 km met verzorgde stopplaatsen. Volwassenen: 10 euro / kinderen t.e.m. 12 jaar: 5 euro.

Informatie en inschrijven: www.radiotequila.be