Je Wildste Westen Kanaal Bossuit-Kortrijk

Je Wildste Westen

Je Wildste Dag - Verslagje van Liesbeth H.

Je Wildste Dag

Onze dag begon al vroeg bij Blueberry Hill Adventure. Om kwart voor tien stonden we al enthousiast klaar. We begonnen met de initiatie boogschieten, een toffe ervaring! Na enkele keren proberen ging het steeds beter. Daarna was het tijd om de klimmuur uit te testen. Er was hier veel interesse voor, maar gelukkig moesten we niet zo lang wachten. We deden een ‘pamper’ aan en mochten onder goede begeleiding naar boven klimmen. Dat was zeker niet simpel, maar wel heel leuk! De activiteiten bij Blueberry Hill Adventure zijn zeker voor herhaling vatbaar.

Je Wildste Dag


Vervolgens gingen we naar Avanco Adventure, waar we begonnen met een avonturenparcours. We wisten niet goed wat we ons hierbij moesten voorstellen, maar gingen ervoor. We vonden het echter helaas iets minder leuk voor volwassenen, maar we kunnen ons voorstellen dat het parcours voor kinderen wel heel tof moet zijn. Vlak voor de middag gingen we paintballen. De meesten van ons groepje vriendinnen hadden dat nog nooit gedaan, maar het stond al lang op onze wishlist. Spannend! Na een korte maar duidelijke veiligheidsuitleg mochten we twee spelletjes spelen. De tijd vloog voorbij! Het viel goed mee qua blauwe plekken en vuile kleren… Ideaal voor jong en oud. Na onze lunch gingen we lasershooten. Hiervoor moesten we helaas lang aanschuiven, maar het was het dubbel en dik waard. De locatie op een oud fabrieksterrein in openlucht maakte het spel uniek. Ook tof: je mocht een volledig spel uitspelen. Hier keren we graag eens met onze volledige vriendengroep naar terug.

Je Wildste Dag


Als laatste activiteit trokken we naar de deathride op Provinciedomein De Gavers. De deathride was niet zo hoog, maar daarom niet minder uitdagend. Het begon al met een steile klim naar boven. Bij het eerste stukje stond er begeleiding, maar bij het tweede stukje moest je het zelf doen. Een leuke uitdaging! Hier zat de dag er helaas al op. Als we gekund hadden, hadden we bij Provinciedomein De Gavers graag nog wat activiteiten gedaan. Al was het nog maar eens de deathride herhaald! We sloten de dag mooi af met een glaasje op het terras in het zonnetje. :-)

Met dank aan Liesbeth H. voor de foto's.


Je Wildste Dag - beoordelingen

Avonturensites:
Avanco Adventure: 7/10 - Blueberry Hill Adventure: 10/10 - provinciedomein De Gavers: 10/10 - Transfo: 10/10

Activiteiten:
Boogschieten: 8/10 - Klimmuur: 9/10 - Avonturenparcours: 6/10 - Paintball: 7/10 - Lasershooten: 10/10 - Deathride: 9/10