Je Wildste Westen Deathride Kortrijk

Je Wildste Westen

Je Wildste Westen daagt je uit!

De winnaars zijn bekend!

De winnaars van Je Wildste Wedstrijd zijn bekend.
Mevrouw Marleen Brekelmans uit Heteren, Nederland sleepte de hoofdprijs in de wacht.
Mevrouw Eline Roggeman uit Borsbeke mag de 2de prijs in ontvangst nemen en de 3de prijs gaat naar de heer Claude Coppens uit Deerlijk!

Proficiat aan de winnaars en veel avontuurlijk genot toegewenst!

Hoofdprijs: Win Je Wildste Verblijf in Vakantiehuis Hof te Voorde (****) in Deerlijk (ter waarde van 1.020 euro) 

Hof te Voorde in Deerlijk is een voormalige stalling, volledig gerenoveerd tot een kindvriendelijk comfortabel vakantiehuis voor 14 personen. Het avontuur in de regio Kanaal Bossuit-Kortrijk ligt om de hoek. 

De winnaars kunnen kiezen voor een midweek of een weekend (ter waarde van 1.020 euro), op te nemen in de periode 1 augustus 2017 tot 31 juli 2018 (op basis van beschikbaarheid en na contact met de logiesuitbater).  

Benieuwd naar dit leuke vakantiehuis? Neem een kijkje op www.hoftevoorde.be of kom naar de opendeurdag op zondag 11 juni 2017 van 14u tot 18u.

Tijdens je verblijf in vakantiehuis Hof Te Voorde zoek je het avontuur op in het Provinciaal Recreatie- en Natuurcentrum De Gavers in Harelbeke. Een avontuurlijke activiteit wordt aangeboden aan max. 14 personen. De groep kiest één activiteit uit volgende voorstellen (op basis van beschikbaarheid):

  • Het hoogtouwenparcours (ook een kinderparcours beschikbaar vanaf 2de kleuter)
  • Klimmen en deathride
  • Het water op met een kayak 
2e prijs: 5 tickets voor het hoogtouwenparcours in Provinciaal Recreatie- en Natuurdomein De Gavers

De winnaars krijgen vijf tickets om te gebruiken op een avonturenzondag in juli of augustus 2017 tussen 14u en 18u in het Provinciaal Recreatie- en Natuurcentrum De Gavers in Harelbeke. 

3e prijs: 5 tickets om te kajakken in Provinciaal Recreatie- en Natuurdomein De Gavers

De winnaars krijgen vijf tickets om een half uur te kajakken in juli of augustus 2017 tussen 13u30 en 17u30 in het Provinciaal Recreatie- en Natuurcentrum De Gavers in Harelbeke