Je Wildste Westen Kanaal Bossuit-Kortrijk

Je Wildste Westen

Wedstrijd

De partners van Je Wildste Westen zetten de zomer goed in met 3 fantastische prijzen. Neem deel en maak kans op een verblijf in luxe vakantiewoning Land van Streuvels met avontuurlijke beleving in PRNC De Gavers; een arrangement "energy cooking after paintball" of 5 tickets om te kajakken in PRNC De Gavers.

Wedstrijdvraag:

Hoeveel bedden zijn beschikbaar bij de partners van Je Wildste Westen? Tip: PDFde_brochure.pdf van Je Wildste Westen helpt jou op weg.

Schiftingsvraag:

Hoeveel correcte antwoorden worden ingediend tot en met 1 juli 2018 - 12u?

Doe mee

HOOFDPRIJS: WIN JE WILDSTE VERBLIJF (ter waarde van € 1700)

•    Genieten in de luxe vakantiewoning Land van Streuvels te Ingooigem 
Vakantiewoning Land van Steuvels is een gerenoveerde oude boerderij tussen Leie en Schelde. De kindvriendelijke vakantiewoning heeft een totale capaciteit van 25 personen en is gelegen in Ingooigem (Anzegem). Het avontuur in de regio Kanaal Bossuit-Kortrijk ligt om de hoek. 
Als winnaar kan je kiezen voor een midweek of een weekend in de periode 1 augustus 2018 tot 31 juli 2019 (op basis van beschikbaarheid en mits betalen van een waarborg).

 Land van Streuvels Anzegem vakantiewoning


 

PRNC De Gavers Harelbeke hoogtouwenparcours copyright Tom Linster

•    Grenzen verleggen in het Provinciaal Recreatie- en Natuurcentrum De Gavers in Harelbeke 
Tijdens het verblijf in het vakantiewoning Land van Streuvels zoek je als winnaar het avontuur op in het Provinciaal Recreatie- en Natuurcentrum De Gavers in Harelbeke. Een avontuurlijke activiteit wordt aangeboden aan max. 25 personen. De groep kiest één activiteit uit volgende voorstellen (op basis van beschikbaarheid)
-    Het hoogtouwenparcours (ook een kinderparcours beschikbaar vanaf 2de kleuter)
-    Klimmen en deathride
-    Het water op met een kayak 

Logo West-Vlaanderen, de gedreven Provincie

TWEEDE PRIJS: ENERGY COOKING AFTER PAINTBALL (ter waarde van € 330)
B&B Ovaertine Zwevegem Avonturensport

In Zwevegem kan je na een uitdagende paintballsessie bij Paintball Valley je energie rebooten met een trendy kookworkshop bij B&B Ovaertine. De winnaar kan voor 6 personen het arrangement boeken in de periode 1 augustus 2018 tot 31 juli 2019 (op basis van beschikbaarheid). 

Paintball Valley Zwevegem AvonturensportB&B Ovaertine Zwevegem Avonturensport

DERDE PRIJS: 5 TICKETS OM TE KAJAKKEN IN PRNC DE GAVERS
De Gavers Harelbeke Avonturensport Kajak

De winnaars krijgen vijf tickets om een half uur te kajakken in juli of augustus 2018 in het PRNC De Gavers te Harelbeke.

 Logo West-Vlaanderen, de gedreven Provincie

  • Deelnemen kan door onderstaande formulier in te vullen voor 1 juli 2018 - 12u. Elk individu kan slechts éénmaal deelnemen. 
  • De winnaars worden op de hoogte gebracht op 4 juli en bekendgemaakt via de website en facebookpagina van Je Wildste Westen
  • De winnaars leveren 5 foto's aan in hoge kwaliteit die vrij van rechten gepuliceerd mogen worden via de diverse communicatiemiddelen van Je Wildste Westen.
  • Alle voorwaarden van de wedstrijd zijn na te lezen in het PDF iconwedstrijdreglement.pdf

Doe mee