Je Wildste Westen Kanaal Bossuit-Kortrijk

Je Wildste Westen

Je Wildste Westen

Zin in een dosis avontuur dicht bij huis? Dan ben je in de Leiestreek aan het juiste adres! 

‘Je Wildste Westen’ staat garant voor avontuurlijke beleving langs het Kanaal Bossuit-Kortrijk. Ontdek machtige touwenparcours, klauter op klimmuren, skate erop los, tref doel bij het paintballen of lasershooten of duik eens naar grote diepte… Kies waar jij zin in hebt en je avontuur kan van start gaan!

Uitblazen doe je op één van de vele gezellige plekjes rond het kanaal. Wie graag avontuur en ontspanning combineert, vindt bovendien heel wat tips voor een gezellig weekendje. Ontdek snel de verschillende ingrediënten voor een portie fun op en langs het kanaal!

  • Een kant-en-klaar avontuur? Ontdek de verschillende arrangementen. Je dag of weekend in ‘Je Wildste Westen’ is meteen in orde. Alle tijd om je volop uit te leven en te genieten. 
     
  • Ben je meer een ontdekker? Stel dan je eigen programma samen. Je hoeft niets te missen: we bundelen alle avontuurlijke events en activiteiten in de regio. 


VlorreOok tof voor de allerjongsten! Vleermuis Vlorre duidt alle activiteiten aan die geschikt zijn voor kinderen tussen 6 en 12 jaar.  

Meer info kan je steeds opvragen via jewildstewesten@west-vlaanderen.be of vinden in PDFde_brochure.pdf

Je Wildste Westen Kanaal Bossuit-Kortrijk Avonturensport kaart

'Je Wildste Westen' is een initiatef van de Provincie West-Vlaanderen, Toerisme Leiestreek, stad Kortrijk, stad Harelbeke, gemeente Deerlijk, gemeente Zwevegem, gemeente Avelgem en de toeristisch-recreatieve sector.