Doen

101 Leiespots

De Leiestreek is een is een ideale voedingsbodem voor creatieve ondernemers, doeners en organisatoren. Met hun energie en enthousiasme laten ze overal ‘Leiespots’ vol inventiviteit oppoppen. Deze Leiespots zijn dé trendy adresjes in de regio, dé plekken waar je echt moet geweest zijn. Wij kozen voor jou de 101 leukste Leiespots voor 2020. Laat je leiden van dat ene café waar ze vinylplaten verkopen naar de andere conceptstore vol design-hebbedingen. Je ontdekt een 'urban jungle met een 'geheime' cocktailbar achterin en smelt weg bij juweeltjes van chocolade, smaakvolle vegan burgers en verrukkelijke taart-klassiekers. Je vindt een heerlijke luxeboomhut om in te slapen en knusse hoekjes om je in te nestelen met een boek en een kopje koffie. In de Leiestreek beleef je meer!

Pocket 101 Leiespots

We bundelden alle 101 Leiespots in een handige gratis pocket. De pocket biedt een volledig overzicht, met ook de praktische informatie en drie fietsroutes op het fietsnetwerk Leiestreek.

Pocket 101 LeiespotsHAAL HEM OP BIJ JOU IN DE BUURT

DOWNLOAD HEM HIER

VRAAG HEM OP VIA DE POST (PORTKOSTEN)

Win!

Deel je foto van je favoriete Leiespot met #leiespot en #leiestreek op Instagram of op Facebook en maak elke maand kans op een waardebon van € 25!

Vind hier de Leiespot van jouw keuze

Volgens regio

Volgens thema

Fietsen en wandelen langs Leiespots

Maak een leuke fiets- of wandeltocht en las regelmatig een rustpauze in bij onze Leiespots. Deze routes passeren langs verschillende Leiespots. Kies jouw route, bepaal bij welke Leiespots je even wil uitblazen en pas je startpunt aan naar keuze.