Bolwerk

DRINKEN - DOEN

Routine? No way! Bij de creatieve zielen van Bolwerk ziet geen dag er hetzelfde uit. Dáár swingt een festivalletje, ginder groeit de ecologische parktuin en hier rollen inventieve bouwwerken naar buiten. Denk aan duurzame woonwagens of mechanische reuzen. Met een zomeragenda vol expo's, concerten en filmavonden is deze culturele vrijhaven een heerlijke plek langs het Kanaal Bossuit-Kortrijk. Saai? Geen moment!

MEER INFO:
Spinnerijstraat 105, 8500 Kortrijk
T. 0495 78 35 99 - www.bolwerk.be

BEREIKBAARHEID:
Met de fiets: het dichtste fietsknooppunt is knooppunt 66
Met de auto: gratis parking.

We geven je hieronder samen met de ondernemer leuke en verrassende tips in de buurt. Combineer ook met andere Leiespots en puzzel je ideale uitstap of vakantie in elkaar!

Tips van coördinator Ruben Benoit:

La Campagna

Verrukkelijke pizza's, volgens traditionele Italiaanse recepten, bakken ze zoals het hoort in Stasegemdorp: flinterdunne pizzabodempjes, de lekkerste ingrediënten er bovenop en dan in de echte steenoven geschoven. 
Stasegemdorp 12, 8530 Harelbeke
www.lacampagna.be

Green Leaf Projects

Deze beloftevolle start-up is de regionale referentie over alles wat te maken heeft met cargobikes, en een pionier wat betreft de mobiliteit van de toekomst. 
Atelier 2025, Begijnhofpark, 8500 Kortrijk
www.greenleafprojects.be

 

Niet te missen in de buurt:

Fietsen en wandelen in de buurt:

Logies in de buurt:

Pocket '101 Leiespots'

We bundelden alle 101 Leiespots in een handige gratis pocket. De pocket biedt een volledig overzicht, met ook de praktische informatie en drie fietsroutes op het fietsnetwerk Leiestreek.

Pocket 101 LeiespotsHAAL HEM OP BIJ JOU IN DE BUURT

DOWNLOAD HEM HIER

VRAAG HEM OP VIA DE POST (PORTKOSTEN)

Win!

Deel je foto van je favoriete Leiespot met #leiespot en #leiestreek op Instagram of op Facebook en maak elke maand kans op een waardebon van € 25!

Op zoek naar gelijkaardige Leiespots? Bekijk deze tips:

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF