Braavo - Trend Store & Tea Lounge

ETEN & DRINKEN - DOEN - SHOPPEN

“Een van de hipste zaken van Deinze en omstreken”, wordt gefluisterd. Dat tegenspreken is moeilijk. 30 creatievelingen, starters en designers kregen er ruimte om hun product voor te stellen aan het ruime publiek. Omdat die deelnemers wisselen, is een bezoek aan Braavo altijd een belevenis. Je vindt er bijzondere producten en eigenzinnige ontwerpen. Telkens met de klemtoon op lokaal, handgemaakt en milieuvriendelijk maar heel betaalbaar. Van natuurlijke verzorgingsproducten tot kinderkledij, van interieuritems tot plantjes en meer. Op adem komen kan in de tea lounge met koffie, thee, gezonde drank en vegan gebak. Volledig plantaardig maar beestig lekker!
Geregeld organiseert Braavo ook een boeiende lezing of gezellige workshop.

MEER INFO:
Tolpoortstraat 21, 9800 Deinze
T. 0478 46 99 72 - www.braavo.be


BEREIKBAARHEID:
Met de trein: op wandelafstand van het station van Deinze
Met de fiets: vlakbij fietsknooppunt 5
Met de auto: gratis lang parkeren op Parking Brielpoort in de Lucien Matthyslaan

We geven je hieronder samen met de ondernemer leuke en verrassende tips in de buurt. Combineer ook met andere Leiespots en puzzel je ideale uitstap of vakantie in elkaar!

Tips van ondernemer Angelique Deserranno:

Provinciedomein De Brielmeersen

Voor mijn tips trek ik graag de kaart van cultuur en natuur omdat ik er zelf zo van hou. Dit natuurdomein is zalig. Bovendien zijn de kinderen dol op het leuke speelplein, en op het dierenparkje.
Lucien Matthyslaan, 9800 Deinze
Meer info over De Brielmeersen

Leietheater

Deze architecturale parel opende onlangs zijn deuren maar is nu al een aanwinst voor groot en klein. Bekijk maar eens het prachtige culturele aanbod.
Brielstraat 8, 9800 Deinze
Meer info over Leietheater

Bank aan het water

Graag vertoef ik op een bank aan het water, aan de achterkant van de academie, waar de Leie stroomt. Zo sla ik twee vliegen in één klap: ontspannen bij het water en inspiratie opdoen in de omgeving van de academie.

Niet te missen in de buurt:

Fietsen en wandelen in de buurt:

Logies in de buurt:

Pocket '101 Leiespots'

We bundelden alle 101 Leiespots in een handige gratis pocket. De pocket biedt een volledig overzicht, met ook de praktische informatie en drie fietsroutes op het fietsnetwerk Leiestreek.

Pocket 101 LeiespotsHAAL HEM OP BIJ JOU IN DE BUURT

DOWNLOAD HEM HIER

VRAAG HEM OP VIA DE POST (PORTKOSTEN)

Win!

Deel je foto van je favoriete Leiespot met #leiespot en #leiestreek op Instagram of op Facebook en maak elke maand kans op een waardebon van € 25!

Op zoek naar gelijkaardige Leiespots? Bekijk deze tips:

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF