deBesteKamer

SHOPPEN

Thuis is waar je luie zetel staat. Heb je er nog geen? In een 19de-eeuws herenhuis verzamelt deBesteKamer design van zowel duurzame Scandinavische merken als jong talent van eigen bodem. Al dat moois blijft betaalbaar, zodat je niet al te lang hoeft te sparen voor die gestoffeerde loungezetel, comfortabele eetkamerstoel of onmisbare lamp voor je eigen beste kamer.

MEER INFO:
Overleiestraat 3, 8500 Kortrijk
T. 0474 80 67 76 - www.debestekamer.be

BEREIKBAARHEID:
Met de trein: deBesteKamer ligt op wandelafstand van het station van Kortrijk.
Met de fiets: deBesteKamer ligt aan fietsknooppunt 10. Fietsenstalling in de Budastraat (overdekt betalend en niet-overdekt gratis).
Met de auto: Betalend parkeren in Parking Budabrug of Parking Broeltorens, zie www.parko.be/bezoeken

We geven je hieronder samen met de ondernemer leuke en verrassende tips in de buurt. Combineer ook met andere Leiespots en puzzel je ideale uitstap of vakantie in elkaar!

Tips van ondernemer Elien Lanssens:

Buda Beach

Het strand op Buda-eiland ligt op wandelafstand van onze winkel. In de zomer is dit onze favoriete plaats om een aperitief te drinken. We kiezen dan een strandstoeltje bij Bar Amorse, als perfecte plek aan het water om onze werkdag te bespreken. Ongetwijfeld ontmoeten we hier kennissen en bevriende handelaars.
Ijzerkaai, 8500 Kortrijk
Meer info over Bar Amorse

Momo

Sinds een jaar hebben we nieuwe buren in de straat, kinderwinkel Momo. Met hun interieurobjecten voor kinderen sluiten ze perfect aan op de stijl van onze winkel, maar dan voor de allerkleinsten. Nu we zelf een tweeling verwachten, kunnen we wel heel lokaal een originele geboortelijst samenstellen.
Overleiestraat 9, 8500 Kortrijk 
www.momokids.be

deDingen

Ons favoriete café net over het water. We houden van de gemoedelijke en artistieke sfeer. De soorten koffie en lokale biertjes op de kaart zijn er uitgebreid.
Budastraat 12, 8500 Kortrijk
Meer info over deDingen

 

Niet te missen in de buurt:

Fietsen en wandelen in de buurt:

Logies in de buurt:

Getest en goedgekeurd!De Beste Kamer

Blogster Fairgodmotherr ging watertanden bij de look van het hippe interieur bij De Beste Kamer tijdens een weekend in de Leiestreek.

 

LEES HIER HAAR BLOG OVER DEZE TRIP

 

Pocket '101 Leiespots'

We bundelden alle 101 Leiespots in een handige gratis pocket. De pocket biedt een volledig overzicht, met ook de praktische informatie en drie fietsroutes op het fietsnetwerk Leiestreek.

Pocket 101 LeiespotsHAAL HEM OP BIJ JOU IN DE BUURT

DOWNLOAD HEM HIER

VRAAG HEM OP VIA DE POST (PORTKOSTEN)

Win!

Deel je foto van je favoriete Leiespot met #leiespot en #leiestreek op Instagram of op Facebook en maak elke maand kans op een waardebon van € 25!

Op zoek naar gelijkaardige Leiespots? Bekijk deze tips:

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF