El Dorado Koffiebar

ETEN & DRINKEN - SHOPPEN

De taart bestellen ze bij ‘Vooraf en Toe’, brunches bij Eva’s Flavour en ook De Kaashoek is een vaste waarde. Bij El Dorado Koffiebar werken ze alleen met lokale topleveranciers. De koffie wordt er eigenhandig gebrand en verkocht. Dat proef je, dat zie je, dat ruik je. Op de kalender staan middagconcerten,  wijnwoensdagen en wafelenbak. Of hoe het voormalige stationsgebouw transformeerde in een place-to-be voor levensgenieters.

MEER INFO:
Otegemstraat 148b, 8550 Zwevegem.
T. 0478 71 23 18 – Zie Facebook en Instagram.

BEREIKBAARHEID:
Met de fiets: aan fietsknooppunt 75
Met de auto: gratis parking

We geven je hieronder samen met de ondernemer leuke en verrassende tips in de buurt. Combineer ook met andere Leiespots en puzzel je ideale uitstap of vakantie in elkaar!

Tips van ondernemer Steven Byttebier

Wandeling langs het kanaal

In mijn vrije tijd kan ik genieten van een wandeling met de hond langs het Kanaal Bossuit-Kortrijk richting Moen en het Orveytbos. Echt ontspannend, met nauwelijks drukte. Je vindt hier ook het wandelnetwerk Land van Mortagne.
Meer info over het Orveytbos

Café @ The Finish

Naast onze koffiebar bevindt zich Café @ The Finish, een gezellig en open-minded café met een fantastisch interieur. De eigenaar maakte alles zelf. De inkom lijkt wel een klein museum. Op de kalender staan ook heel wat muzikale evenementen.
Otegemstraat 144 D, 8550 Zwevegem
Zie Facebook

Niet te missen in de buurt:

Fietsen en wandelen in de buurt:

Logies in de buurt:

Pocket '101 Leiespots'

We bundelden alle 101 Leiespots in een handige gratis pocket. De pocket biedt een volledig overzicht, met ook de praktische informatie en drie fietsroutes op het fietsnetwerk Leiestreek.

Pocket 101 LeiespotsHAAL HEM OP BIJ JOU IN DE BUURT

DOWNLOAD HEM HIER

VRAAG HEM OP VIA DE POST (PORTKOSTEN)

Win!

Deel je foto van je favoriete Leiespot met #leiespot en #leiestreek op Instagram of op Facebook en maak elke maand kans op een waardebon van € 25!

Op zoek naar gelijkaardige Leiespots? Bekijk deze tips:

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF