Leiespots - Eten & Drinken

In de Leiestreek stap je in een wereld van creatieve ondernemers. Met hun energie en enthousiasme laten ze overal ‘Leiespots’ vol inventiviteit oppoppen. Wij hebben voor jou de 101 leukste Leiespots gevonden; de plekken waar je echt moet geweest zijn.

Hieronder vind je de Leiespots waar je iets kan eten en drinken. Je kan er o.a. genieten van smaakvolle vegan of gastronomische gerechtjes, huisgemaakte drankjes of biertjes en verrukkelijke zoetigheden. In een groot aantal van die Leiespots kan je dit heerlijk genieten combineren met andere zaken zoals shoppen, workshops volgen, een optreden meepikken of een brouwerijbezoek boeken... We geven je samen met de ondernemers ook telkens heel wat tips in de buurt. Kies jouw favoriete Leiespots, puzzel je ideale uitstap of vakantie in elkaar en beleef meer!

Kortrijk en Zuid-West-Vlaanderen

Roeselare en Midden-West-Vlaanderen

Gent en de Oost-Vlaamse Leiestreek

Pocket 101 Leiespots

We bundelden alle 101 Leiespots in een handige gratis pocket. De pocket biedt een volledig overzicht, met ook de praktische informatie en drie fietsroutes op het fietsnetwerk Leiestreek.

Pocket 101 LeiespotsHAAL HEM OP BIJ JOU IN DE BUURT

DOWNLOAD HEM HIER

VRAAG HEM OP VIA DE POST (PORTKOSTEN)

Win!

Deel je foto van je favoriete Leiespot met #leiespot en #leiestreek op Instagram of op Facebook en maak elke maand kans op een waardebon van € 25!

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF