Leiespots in Gent en de Oost-Vlaamse Leiestreek

De Leiestreek is een dynamische regio met een opvallend groot aantal creatieve ondernemers. Met hun energie en enthousiasme laten ze overal ‘Leiespots’ vol inventiviteit oppoppen. Je ontdekt er onder meer een urban jungle met een 'geheime' cocktailbar achterin en knusse hoekjes om je in te nestelen met een boek en een kopje koffie. Wij hebben voor jou de 101 leukste Leiespots gevonden; de plekken waar je echt moet geweest zijn. We geven je samen met de uitbaters of organisatoren ook heel wat tips in de buurt. Kies jouw favoriete Leiespots, puzzel je ideale uitstap of vakantie in elkaar en beleef meer!

Hieronder vind je de Leiespots in de regio Gent en de Oost-Vlaamse Leiestreek. De categorieën helpen je om snel te zoeken. Heel wat Leiespots vallen onder verschillende categorieën.

Eten & Drinken

Drinken

Shoppen

Doen

Pocket 101 Leiespots

We bundelden alle 101 Leiespots, dus ook die in de regio's rond Kortrijk en Roeselare, in een handige gratis pocket. De pocket biedt een volledig overzicht, met ook de praktische informatie en drie fietsroutes op het fietsnetwerk Leiestreek.

Pocket 101 LeiespotsHAAL HEM OP BIJ JOU IN DE BUURT

DOWNLOAD HEM HIER

VRAAG HEM OP VIA DE POST (PORTKOSTEN)

Win!

Deel je foto van je favoriete Leiespot met #leiespot en #leiestreek op Instagram of op Facebook en maak elke maand kans op een waardebon van € 25!

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF