Knus by Lucy

ETEN & DRINKEN - SHOPPEN

De voltreffer hier is een plankje, sorry, een heuse plánk vol desserts om te delen: crème brûlée, een vers gebakken wafeltje, taartjes, boules de berlin ... De mix varieert maar valt altijd in de smaak. Ook als je eerder bescheiden kiest voor een taartje of een overheerlijke grote pannenkoek, mag je rekenen op de beste ingrediënten. Homemade, uiteraard, en geserveerd met de beste koffie of thee. De ontbijten (enkel op reservatie) variëren van gezonde tot zoete ontbijten en een luxe-ontbijt met bubbels.

MEER INFO:
Otegemstraat 37, 8550 Zwevegem
T. 056 32 44 82 - www.knusbylucy.be

BEREIKBAARHEID:
Met de fiets: tussen fietsknooppunt 75 en 50.
Met de auto: gratis parking op het Theophiel Toyeplein

We geven je hieronder samen met de ondernemer leuke en verrassende tips in de buurt. Combineer ook met andere Leiespots en puzzel je ideale uitstap of vakantie in elkaar!

Tips van ondernemer Loes Coessens:

Johnny Fox

We zijn fan van de heerlijke spareribs à volonté. Johnny Fox zit in het oud-gemeentehuis en is gezellig ingericht, met houten rekken vol boeken en rood-witte, geruite tafelkleedjes.
Avelgemstraat 24, 8550 Zwevegem
www.johnnyfox.be

Provinciedomein De Gavers

Hier vertoeven we heel vaak. Met de fiets is het maar tien minuten rijden. Ons zoontje speelt dan naar hartenlust in het avonturenbos met een klimboom, wilgenhutten, hangmatten en nog veel meer leuks.
Eikenstraat 131, 8530 Harelbeke
Meer info over Provinciedomein De Gavers

Speelpunt

Je herkent het oude zwembad nog, maar in de plaats van het zwemwater staan er nu zestien avonturen: van een kleurrijke mini-jungle tot een magische boomhut vol verhalen, van klimmuren tot een laserlabyrint. Wat een heerlijk avontuurlijke speeltuin. Kindjes mogen er volop spelen en ontdekken.
Bekaertstraat 4, 8550 Zwevegem
Meer info over Speelpunt

Niet te missen in de buurt:

Fietsen en wandelen in de buurt:

Logies in de buurt:

Pocket '101 Leiespots'

We bundelden alle 101 Leiespots in een handige gratis pocket. De pocket biedt een volledig overzicht, met ook de praktische informatie en drie fietsroutes op het fietsnetwerk Leiestreek.

Pocket 101 LeiespotsHAAL HEM OP BIJ JOU IN DE BUURT

DOWNLOAD HEM HIER

VRAAG HEM OP VIA DE POST (PORTKOSTEN)

Win!

Deel je foto van je favoriete Leiespot met #leiespot en #leiestreek op Instagram of op Facebook en maak elke maand kans op een waardebon van € 25!

Op zoek naar gelijkaardige Leiespots? Bekijk deze tips:

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF